Nissan X-Trail

(выбрать другую модель)

 X-TrailГод: 2020
Пробег: 800 км
КПП: авт.
Привод: полный
Двигатель: 2.0 бензин
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: Дмитро (Украина, Днепр) Дата: 2020.10.08
Расход в городе: 10.0 л/100км, по трассе: 6.7 л/100км, средний: 8.0 л/100км
5 - общая оценка
5 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
3 - внешний вид
Цього разу буду коротко. Треба тачанка із повним приводом та більш менш висока із ліжком позаду. Ціна 24500, 4x4, багажник - велика будка. Ану, байстрюче, спробуй знайди що краще за цими критеріями ніж X-trail?! Попустися, не три пальці об букви, не вийде, це ідеальний варіант. Крапка. Ще бажано було: автомат, круїз, клімат, hands-free. Отримав все крім клімату. Не маю особливого пієтету до марки, на око теж не те щоб красень, але від задоволення танцюю наче слон в одеському зоопарку. Кайф від високої посадки, ці задні сидіння, що соваються - просто космос, багажник може стати гігантським. Варіатор - шайтан, шось там собі перемикає, двигун сам оберти туди-сюди робить, а ти сидиш і краєвидом милуєшся, погладжуючи ніжку коханої. Таке життя тепер за кермом, неквапливе, розмірене. Мотор ледь чутно, ями ковтаються наче комарі жабами. Добре знайомі рельси, бровки та латкові поля тепер наче десь далеко, значно тихіше, ніж раніше на Tipo. Дволітровий двигун показав різницю із 1.4. Ти просто придавив - і він вибухнув, і поніс, поніс далеко... Кайф, цього не вистачало. Наступне літо оцінить краще.
Плюсы: Воно суцільний плюс, хз шо виділити. З такими характеристиками та набором якостей по ціні конкурентів просто нема. Можна 92 бенз. ТО дешеве.
Минусы: Без дьогтю ніяк, таке життя: 1. На магнітолі нема паузи чи вимикання звуку, от так, живи з цим якось. 2. Середній пасажир не повинен мати жопу ширше 20 см. Або крайні пасажири не повинні пристібатися. Як...? Шо це? 3. При прямолінійній їзді оберти падають до 1300. Я не моторист, але трохи консерватор, це здається замало для нормальної роботи двигуна. Хоча хто зна як він спроектований, може маслоканали і розраховані. 4. Багажник крутий, але нафіга його підлогу було робити під нахилом? Гумовий піддон постійно з'їжджає до дверей, треба думати як закріпити. 5. Як їхати по дрібних камінчиках чується якийсь дрібний люфт на кермі, чи то рейка, чи то підвіска, поки не ясно. 6. Взяв рідний захист двигуна, візуально з'їв 3-4 см кліренсу. Кривлюся. 7. Коректор фар бісить - на 0 ти сліпиш, на 1 - метрів на 30 світять. Якось треба щільніше. Може вийде вручну покрутити фари.
еще отзывы с Nissan X-Trail - 111шт
объявления с Nissan X-Trail - 3шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015