Mitsubishi Outlander

(выбрать другую модель)

 OutlanderГод: 2019
Пробег: 1.000 км
КПП: авт.
Привод: полный
Двигатель: 2.4 бензин
Компл.: Ultimate
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: Павло (Украина, Львов) Дата: 2020.03.17
Расход в городе: 10.0 л/100км, по трассе: 8.0 л/100км, средний: 9.5 л/100км
5 - общая оценка
5 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
Обирав між Ford Kuga, Nissan X-Trail, Mazda CX-5 і Mitsubishi Outlander. Обрав останній - підкупила 5-річна гарантія. З перших днів експлуатації появилась проблема з запотіванням фари. Їздив на сервіс і там мені відмовились взагалі щось з цим робити, сказали що саме пройде і дійсно саме пройшло - тепер після мийки чи підчас дощу такого немає. Хороший бонус люк - в режимі форточки майже не впливає на аеродинамічні характеристики автомобіля. Єдиний момент, коли не варто відкривати люк взагалі, це коли сильний бічний вітер - більше зносить машину в сторону. Трохи страшно на рахунок надійності варіатора, привик до гідротрансформатора. Варіатор не дає динаміки розгону, так як це б міг гідротрансформатор, але для спокійної їзди його повністю вистачає. На трасі автомобіль спокійно їздить на 150км/год. Ходять слухи що слабле ЛКП - час покаже. Бачок омивача величезний. Багажник великий, але без сітки все ковзає по ньому. Кришка багажника в електронному режимі відкривається дуже повільно. Краще перевести її в режим ручного відкривання і відкривати/закривати руками. Камера 360 оманлива - під час паркування задом згідно камери 360 сусідні колони чи автомобілі уже дотикаються до мого автомобіля, згідно дзеркал картина зовсім інша. Камера заднього огляду з промальовуванням ліній руху корпусу автомобіля досить точно показує імпровізований маршрут руху. Навіть в Ultimate комплектації були відсутні пластикові підкрилки і коврики салону. LED фари світять далеко, чітко, яскраво, не сліплять водіїв зустрічного руху. В дощ на трасі вода з лобового скла стікає на ліве вікно біля водія - з цим треба щось зробити. Кліренс достатній, щоб поставити металевий захист картеру і не відчути цього на пересічній місцевості. Оглядовість в автомобілі прекрасна як і з середини так і в зовнішніх зеркалах заднього виду. Спочатку здавалось що гальма не будуть справлятись з таким великим автомобілем, але гальмує краще ніж X-Trail. По місту достатньо ЕКО режиму. По пересічній місцевості АВТО. Кут розвороту автомобіля мене приємно здивував (краще ніж в Mazda). Підвіска середньої жорсткості - покищо ніразу ще не пробивала. Поки все що зміг згадати. Якщо є запитання - питайте, постараюсь відповісти. Після першого ТО доповню відгук новими враженнями.
Плюсы: LED фари. Великий багажник. Кліренс. Оглядовість і зовнішні зеркала. Кут розвороту. Гарантія.
Минусы: Повільне відкривання кришки багажника кнопкою. Камера 360 не відображає реальної картини. Допи. Заливає вікно водія водою з лобового скла.
Совет: Запланувати додаткові грошові вливання на допи. Не переживати із-за запотівань фар. Не пробувати рвати на світлофорі - цей автомобіль не для цього. Не вірити камері 360 - користуватись зеркалами і камерою заднього виду.
еще отзывы с Mitsubishi Outlander - 108шт
объявления с Mitsubishi Outlander - 4шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015