Hyundai Elantra

(выбрать другую модель)

 ElantraГод: 2017
Пробег: 85.000 км
КПП: авт.
Привод: передний
Двигатель: 2.0 бензин + ГБО
Компл.: Premium
Кузов: седан, 4 дв.
Автор: Юрий (Украина, Львов) Дата: 2019.06.18
Расход в городе: 12.0 л/100км, по трассе: 7.0 л/100км, средний: 9.0 л/100км
5 - общая оценка
5 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
Ніколи не дивився в сторону цієї моделі і не думав що стану власником цієї Елантри так як шукав авто D-класу. Авто купив з мінімальним пробігом в 40 тис.км. Вже з ГБО та повністю зашумлене при покупці (арки, криша, підлога, двері, багажник). Тому про шум в салоні я незнаю так як багато відгуків по цій темі. Двигун та 6-ти ступенева АКПП особисто для мене працюють прекрасно як в місті так і за його межами. Ніколи не було такого, щоб я сказав шо мені її не достатньо. В порівнянні з Тойотою Камрі 50 2.5л. чи Маздою 6 також 2.5л. Вона їде краще. Хто сумнівається дивіться Ютуб. Чому саме вибрав Елантру, а не Октавію, Джетту чи Короллу так як хотів звичайний автомат та двигун без турбін. В машині проводжу багато часу 30-40 тис.в рік тому ціную надійність. Це моя не перша корейська машина тому знаю, що тут проблем немає бути.
Плюсы: - зовнішній вигляд. - комфорт. - багата комплектація. - економічність (розхід який я вказав це розхід газу). - надійність. - хороша підвіска(з врахуванням того,що ззаду балка). - добре тримається на трасі.
Минусы: З мінусів це решітка радіатора яка з часом облазить. (Обклеювати плівкою потрібно). Відсутність підсвітки бардачка (це дуже дивно якщо чесно). Заводські передні диски живуть 50 тис.км потім починають бити в руль.(можливо це лише в мене так.кожен їздить по-різному). Нервує що електро скло підйомники не автоматичні лише один водійський.
Совет: Думаєте над покупкою такого авто повірте вона вартує своїх коштів. Є можливість і бажання то довго не вагайтеся. Думаєте над покупкою такого авто повірте вона вартує своїх коштів. Є можливість і бажання то довго не вагайтеся.
еще отзывы с Hyundai Elantra - 94шт
объявления с Hyundai Elantra - 3шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015