Suzuki Jimny

(выбрать другую модель)

 JimnyГод: 2013
Пробег: 40.000 км
КПП: авт.
Привод: полный
Двигатель: 1.3 turbo бензин
Кузов: внедорожник, 3 дв.
Автор: Георгій (Украина, Васильков) Дата: 2017.11.03
Расход в городе: 9.0 л/100км, по трассе: 7.5 л/100км, средний: 8.3 л/100км
5 - общая оценка
5 - надежность
3 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
Автомобіль купувався в 2013р. із салону. Так сталося, що ми з дружиною одночасно одержали посвідчення водія і обирали авто, яке підходило би нам обом. Авто прекрасно підходить для новачків: висока посадка, маленькі розміри, величезні бокові дзеркала, прекрасна обзорність. За рахунок рамної конструкції, нерозрізних мостів, залежної підвіски, підключаємого повного приводу, короткої колісної бази авто прекрасно веде себе як на бездоріжжі, так і в умовах міста. Проїзджаю де завгодно, незалежно від наявності дороги, паркуюсь у місті там, де ніхто, крім мене, не може. Однак це авто не для поїздок по трасі: розганяється дуже неохоче, велика парусність, легко йде в занос, особливо в поворотах. Слабенький обдув вікон - часто запотівають. Комфорт на рівні військового авто. Багажник дуже маленький, однак два пакети з продуктами поміщаються, при необхідності можна покласти задні сидіння - місця стане більше. Місця на задньому сидінні небагато навіть для двох дорослих.
Плюсы: Обзорність; повний привід; висока надійність; можливість легкого паркування та їзди по повному бездоріжжі; прийнятна ціна.
Минусы: Маленький багажник; важко розганяється; низька стійкість в поворотах; низький комфорт.
Совет: Якщо це Ваш перший автомобіль - купуйте, не помилитесь. Кращого для навчання не знайдете. Якщо для Вас не дуже важливий комфорт, але обов'язкова висока надійність та незалежність від доріг - однозначно це Ваше авто.
еще отзывы с Suzuki Jimny - 14шт
объявления с Suzuki Jimny - 0шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015