Renault Logan MCV

(выбрать другую модель)

 Logan MCVГод: 2014
Пробег: 3.500 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.5 turbo дизель
Кузов: универсал, 5 дв.
Автор: Руслан (Украина, Львов) Дата: 2015.12.24

4 - общая оценка
4 - надежность
4 - комфорт
4 - ходовая
4 - внешний вид
Придбав авто в серпні 2014, брав з салону. Комлектація база + протитуманки і леєри на даху. Додатково замовив сигналку і активацію БК. Спочатку хотів колір сірий металік, але погодився на вишневий (дали знижку 3000 грн. на виставковий зразок). Тепер тільки радію такому вибору, бо виглядає дуже ефектно, особливо після власноручного воскування. Єдине застереження: після поїздки в дощову погоду досить швидко забруднюється, але не більше ніж білий колір. Відразу ж придбав на ринку комплект фабричних чохлів українського виробництва. Передні й задні "бризговики" вирізав сам з матеріалу для взуттєвих підошв. Килимки в салон брав на ринку. Салон просторий, сидіння досить зручні, багажник місткий і практичний, є заводська відсувна шторка: дрібниця, але приємно. Тепер про двигун, я прихильник дизеля і вже маю досвід експлуатації кількох дизельних авто: економність і гарна тяга з "низів"- це їхні переваги. Хоч саме цей двигун спочатку мене трохи засмутив невиразними "низами", але десь після 2000-3000 км все стало на свої місця. Потужності цілком достатньо, при моєму спокійному стилі (витрати 5.4 по БК в змішаному режимі). Заправляюсь тільки на окко, бо ці двигуни дуже чутливі до якості пального Ходова приємна і відносно нежорстка, трохи твердості "передку" додають газомасляні стійки. Вирішив написати цей відгук, бо відгуків мало, а машинка реально непогана, може комусь і допоможе визначитись у виборі.
Плюсы: Дизайн, якість складання, тяговитий й економний дизель, приємна ходова, надійність, кондиціонер в "базі", недорога активація БК, просторий салон і місткий багажник, фабричні антикор, захист двигуна і ЦЗ. Гарні гальма і високий кліренс.
Минусы: Дуже щільне розташування обладнання під капотом, висока чутливість до якості пального, відносно слабкий гідропідсилювач керма (але некритично).
Совет: На мою думку спввідношення ціна / якість тут оптимальне, Це справді надійний "універсал" для різних потреб і наших доріг, за умови доброго пального і відносно дбайливого відношення до авто. Раджу брати базову комплектацію, не замовляючи додатково "заводський" БК, він там вже реально є, просто замовте його активацію.Все решта - ваш вибір Миру всім і злагоди!
еще отзывы с Renault Logan - 109шт
объявления с Renault Logan - 1шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015