Ford Focus 5-ти дверный

(выбрать другую модель)

 еще 1 фото
Год: 2013
Пробег: 44.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.0 turbo бензин
Компл.: Тренд+
Кузов: хэтчбек, 5 дв.
Автор: Иван (Украина, Киев) Дата: 2015.10.29
Расход в городе: 5.2 л/100км, по трассе: 4.8 л/100км, средний: 5.0 л/100км
5 - общая оценка
5 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
Доброго вечора! Як палкий поціновувач автомобільного мистецтва, я вибирав автомобіль дуууже довго. Придивлявся до кожної деталі. Варіанти покупки були або Citroen C4 або Pegeot 306 або Ford Focus. Коженому авто проводив тест-драйв. Читав тонни відгуків. Порівнював все включаючи ширину передньої осі. В кінці вибрав Focus Мк3, 2013 року випуску. Трохи про авто. Молодій сім'ї саме те! В багажне відділення влазить складана коляска з люлькою для прогулянок. + залишається достатньо місця для речей. Дизайн авто (до рестайла) шикарний. Посадка дуже зручна. Хто б з моїх друзів не сидів за кермом, у всіх коробка передач була прямо під кістю руки, і ніхто не "тягнувся" до магнітоли. Це супер. Управляється автомобіль на 5+. Мокра дорога, чи суха, ожеледиця чи хуртовина (а моє авто вже пройшло все окрім мідних труб і полум'я), авто справляється абсолютно з усім. Була ситуація минулого року, коли на лівому затяжному повороті, в снігову заметіль, на трасі Київ-Чоп, на зустрічну полосу викинуло ТІRа. Метрів 30 переді мною. Я зманеврував часково по засніженому узбіччю, права сторона була повністю в рихлому снігу, а ліва в колії (я після цього чуть не закурив). Швидкість була 110 км/год. Температура -5. Резина Continental WinterSport. Авто чудово справилось з маневром (чути було роботу допоміжних асистентів) І ми продовжили рух без жодних проблем. Підвіска суперова. Пробив її лиш один раз на дорозі Вінниця-Хмельницький (зимою там думаю повний абздець). Думав, що відірве колесо (підступна яма...), найлегший варіант що стойка потече. НІ! Нічого абсолютно! В цей же день приїхав на розвал - нічого. Через 3 дні на Віннері в Києві перевірили ходову - знову нічого. Через рік експлуатації докупив круіз-контроль. Штука просто суперова. Користуюсь абсолютно кожного дня в місті. Рухатись "з трафіком" стало набагато легче. Розхід по Києву зменшився з 6.4 до 5.2. (якщо поганяти, то все змінеться)!!! Я не рухаюсь зі швидкістю слимака і дозволяю собі обгони та випередження (без фанатизма). Правда бортовий трохи бреше. Перевіряв заливаючи повний бак. Потім 2 дні катаю 180 км. Потім знову до повного. "По чеку" розхід 5.4л/100км. Так що хто буде вибирати авто і саме це буде одне з, ви не пожалкуєте, якщо залишите свій вибір саме на ньому. В своїй ціновій групі їй абсолютно немає рівних.
Плюсы: Суперова керованість. Комфортна та водночас по-спортивному збита підвіска. Багато місця в салоні. Багато всіляких ніш для бутилок, мобільників та всілякого дріб'язку. Шикарний вигляд.
Минусы: Дуже дорога можливість встановлення ГБО - тільки 6-те покоління. Трішки підбріхує бортовий комп'ютер. В сидіннях немає регулювання поясничної підтримки.
Совет: Чудовий вибір для молодої людини з молодою сім'єю. Можна і подрайвувати і з комфортом відвезти сім'ю на відпочинок.
еще отзывы с Ford Focus - 139шт
объявления с Ford Focus - 7шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015