Renault Sandero

(выбрать другую модель)

 SanderoГод: 2010
Пробег: 7.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.4
Компл.: Laureat
Кузов: хэтчбек, 5 дв.
Автор: X-Gosha (Украина, Киев) Дата: 2010.11.16

3 - общая оценка
3 - надежность
2 - комфорт
3 - ходовая
3 - внешний вид
Наїздив на службовому сандерику 7 тис. Рульова на поворотах по бруківці підстукує ще з виїзду від автосалону. Після 3 тис. почала тарабанити обшивка даху біля підсвітки салону. За що 111 тис грн. не розумію. Рідні двірники лобового скла ніякі - не витирають, шкребуть, закороткі. До двірника кришки багажника притензій немає. Поки не купив собі два нормальних гумових довших двірника за 130 грн. мучився в дощ. Тепер про двірники забув взагалі. На трасі їхав з моря (на приватному авто) за сандериком 1.6 він резвіший 140-150 км на годину їхав. А з двигуном 1.4 на розгон важкуватий після 4 тис. обертів щось подібне на ривок з"являється. На обгін на ньому стараюсь рідко йти не тягне. Пробував що з нього можна вижати то більше 130-140 по прямій не їде. Звук для тих хто не гурман піде (для тих хто привик слухати на нормальних колонках з піщалками, сабом і підсилювачем то музика ніяка).
Плюсы: Високий кліренс за рахунок 15 дюймових дисків. Досить просторий салон як для такого авто. При спокійній їзді досить економна. Хороше світло як ближнє так і дальнє та і протитуманки хороші. Ручне гальмо тримає мертво. Посадка вища порівняно з седанами.
Минусы: Двигун 1.4 ну дуже слабий ні тяги, ні розгону. Малий багажник. Магнітолда з салону фірми "блупункт" почала барахлити майже після першої тисячі км. моргає, звук пропадає як вияснилось контакти відходять прижимаєш працює.
Совет: Для спокійних людей авто в сам раз. А також радив би це авто напевно жінкам хоча чоного кольору з 1.6 двигуном може і чоловікам підійти. Але як кажуть на вкус і цвет товаріща нет.
еще отзывы с Renault Sandero - 87шт
объявления с Renault Sandero - 1шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015