ВАЗ 2108

(выбрать другую модель)

Год: 1989
Пробег: 180.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.3
Кузов: хэтчбек, 3 дв.
Автор: Володя (Украина, Тернополь) Дата: 2009.12.20

4 - общая оценка
3 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
4 - внешний вид
Відразу скажу: машина перша, задоволений, міняти в найближчі 5 років не планую. Отже, за рік проїхав 21000 км, грошима пішло до 2000 грн. За цей час поміняв зчеплення (диск - 90 грн), не буду оправдовуватися, але хоч машина перша ну вина в тому що він вийшов з ладу мабуть не моя, а брак. накладки були майже як нові, вилізла демпферна пружина. сталося за 50 км від дому, доїхав своїм ходом. поміняв передні ступиці із підшипниками, пружини. прикупив два колеса "по-дєшовки", правда через пів року одне з них накрилося жіночим статевим. так як до мене нею пів року їздив олень, то пришлося пошаманити над електрикою, він запустив її. Короч за рік часу довів її до ладу, і зара це моя надійна робоча лошадка, яка 9 місяців день в день возить на роботу, а літом возить і помідори, і капусту, і все що попало. їжджу акуратно, більше 110 не їду, їсть по трасі біля 6 л бензинчику (95 із хорошої заправки)
Плюсы: Економічність, відносна дешевизна запчастин, швидкісна (як для людини з першою машиною), тепла взимку, літом зважаючи на колір також тепла;-) короче плюсів по любому більше як мінусів
Минусы: мінусів кілька: 1. карбюратор раз в 5 тис чищу 2. салон інколи співає гучніше за легку музику
Совет: Якщо стан хороший, то можна брати. при покупці краще віддати перевагу нефарбованому, оскільки видно всі "гріхи", якщо "підпшікано з балонкчика", бо думаю зразу можна 500 уо збивати ціну. попробуйте чи двері мають люфт (вверх-вниз), уважно дивіться дно і колісні арки. Електрика. як у будь-якому авто: якщо заізольованих ізолєнтою місць дуже багато, багато лишніх дротів звисає - це має насторожити. Як писав один із власників 2108, дивіться на кузов, якщо нема явних слідів гнилі, то все решту ремонтується. Авто хороше! Оцінку "5" за надійність ставлю тому, що багато деталей ще рідних. на останок. тижня 3 назад поміняв термостат (український 2007 року випуску заклинив).
еще отзывы с ВАЗ 2108 - 33шт
объявления с ВАЗ 2108 - 1шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015