Chery Elara (A21)

(выбрать другую модель)

 Elara (A21)Год: 2008
Пробег: 5.200 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель:
Кузов: седан, 4 дв.
Автор: Юрій (Украина, Киев) Дата: 2009.12.05

5 - общая оценка
5 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
Машину випуску вересня 2008 придбав у серпні 2009. Машина елекгантна, вражає: як ціною, так і усім, що придбав за ці гроші. Новітня 2-літрова машина за 8 тисяч доларів ? Несподівано, але реально. Стандартна комплектація багатюща. Не кажу про майже повний електропакет, але навіть запаска є повнорозмірним колесом з легкосплавним диском ! Такого не трапляється у жодного з виробників. Рекламний слоган на бігбордах "Елара, що додає смак до життя" близький до реальності. Від їзди отримуєш виключно насолоду і почуття впевненості. Прекрасно тримається у поворотах, за словами мами, "відчуваєш себе, як у літаку". Дуже маневрена, незважаючи на габарити, чудова курсова стійкість, гарні гальма і розгін.
Плюсы: Елегантність, розкіш, багата комплектація, невисока вартість, стійкість у повороті, прекрасна динаміка, економічність, легке кермо, чітка коробка передач.
Минусы: Можливі проблеми із задніми амортизаторами, торохтіння пластикових деталей у районі кермової колонки
Совет: Аналоги авто у даному ціновому сегменті відсутні. Придбанню авто такого класу за 8-8,5 тис. доларів зі 100-тисячною (або трирічною) гарантією немає альтернативи.
еще отзывы с Chery Elara - 22шт
объявления с Chery Elara - 0шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015