Компания «Евро Лизинг» провела тест-драйв для корпоративных клиентов

19:56 20.07.2007
Компания «Евро Лизинг» провела тест-драйв для корпоративных клиентов

23 червня 2007 року на автодромі «Чайка» відбувся спеціалізований захід для корпоративних клієнтів Євро Лізинг, що мають значні за розміром автопарки.
Метою заходу було проведення одночасного тест-драйву по кожному з трьох класів представлених автомобілів: авто для торгових представників, авто для середнього менеджменту та комерційні авто. Запрошені представники компаній мали можливість на трасі порівняти характеристики різних автомобілів одного класу та прийняти рішення щодо їх використання.
До тест-драйву були запропоновані найбільш популярні серед корпоративних покупців автомобілі: Renault, Opel, Skoda, VW, Toyota, Fiat, Chevrolet, Daewoo, Dacia, Nissan, Ford, Citroen. 

Головним сюрпризом став допрем’єрний тест-драйв нової Skoda Fabia, прем’єра якої в Україні відбудеться у другій 21-22 липня.

Офіційним страховиком fleet-event’у виступило ЗАТ «Українська страхова група», офіційний постачальник шин – Good Year, офіційний прес-партнер – газета «Бізнес», партнер події – Budget Ukraine.

Власниками численних подарунків від автомобільних марок стали представники кількох десятків компаній. Головним призом, що розігрувався серед учасників події, став уік-енд на кабріолеті VW Eos від компанії Budget Ukraine, який виграв представник авіакомпаніїї «Аеросвіт» Юрій Павлюк. 

Наприкінці події Генеральний директор «Євро Лізинг» Роман Іваненко повідомив гостей про відкриття Fleet-клубу компанії «Євро Лізинг», учасниками якого стали представники компаній-клієнтів. У рамках Fleet-клубу кожного сезону компанія «Євро Лізинг» буде організовувати цікаві події, де клієнти компанії матимуть можливість відпочити, поспілкуватись та отримати позитивні емоції. Так, на вересень місяць у рамках Fleet-клубу анонсовано чемпіонат по картингу серед клієнтів компанії «Євро Лізинг», головним призом якого буде подорож на двох до Іспанії. 

На події було презентовано унікальний інноваційний продукт “Fleet Online”.

Відтепер клієнти компанії через звичайний веб-браузер у режимі он-лайн зможуть отримувати повну інформацію щодо власного автопарку, що оптимізує витрати, час та допоможе вирішувати питання контролю та керування автопарком.

Користування програмою «Fleet online» доступне і зручне: клієнти Євро Лізинг на сайті компанії (www.lease.com.ua), після вводу власного логіну та паролю, обирають зі списку один, декілька або усі автомобілі своєї компанії та період за яким можна отримати наступну інформацію:

• Технічне обслуговування та ремонти – відображається інформація щодо виконаних ремонтів, стану виконання ремонтів (строки постачання запчастин або орієнтовні строки виконання робіт), кількість пройдених ТО, додаткові послуги/роботи, адреси СТО на яких обслуговується транспортний засіб, стан зимових/літніх шин (наявність шин, адреса зберігання) та вартість даних робіт; 

• Пробіг – дана інформація дозволить контролювати пробіг по кожному автомобілю та порівнювати розміри пробігів серед однотипних автомобілів клієнта;

• Страхові випадки – дата виникнення страхового випадку, пошкодження, сума збитків, франшиза, фото з місця події;

• Використання пального – відображається інформація щодо кількості використаного пального по кожному авто за звітний період. 

Проведений вперше в Україні fleet-event від компанії «Євро Лізинг» отримав статус щорічного. Наступного року у форматі тест-драйву клієнти компанії матимуть можливість порівняти характеристики автомобілів на трасі та зробити вірний вибір за допомогою кваліфікованого радника.


Источник: InfoCar.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015