Оскар в автомобільній індустрії – новий Ford Mondeo чекає свого власника у «ВіДі-Край Моторз»

12:06 01.04.2015
Оскар в автомобільній індустрії – новий Ford Mondeo чекає свого власника у «ВіДі-Край Моторз»

Його вигляд змушує серце битися швидше, а звук — затамовувати дихання. Він заслуговує всіх нагород для преміум-автомобілів. Новий Ford Mondeo 2015 року став вінцем дизайнерських та інноваційних пошуків. Можна сміливо стверджувати, що Ford Mondeo 2015 року — втілення агресії та динаміки, яка ніколи раніше не була настільки привабливою.

Зовнішність нової моделі стала ще досконалішою. Допрацьований бампер та радіаторна решітка надають їй ще більшої виразності. Тому будьте певні, на новому Ford Mondeo 2015 року ви точно не загубитесь у щоденному сірому потоці машин. Агресивності спортивній зовнішності автомобіля додають круглі протитуманні фари та продумана світлова оптика.

Інтер’єр нового Ford Mondeo 2015 року здивує вас не менше, аніж екстер’єр. Передня панель, у центрі якої міститься монітор з кнопками управління, функціональне кермо, удосконалена приладова панель, комфортні та зручні сидіння — немає нічого кращого, аніж сидіти за кермом нового Ford Mondeo 2015 року, насолоджуючись панорамою, що змінюється за вікном.

В організмі яскравої автомобільної легенди битиметься 4 силові агрегати:

Новий Ford Mondeo 2015 року — це досконалий діамант у короні прекрасного сімейства автомобілів Mondeo, автомобілів, які належать тим, хто вміє бути собою.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015