Зараз говорять тільки про нього — новий Ford EcoSport у «ВіДі-Край Моторз»

17:20 16.03.2015
Зараз говорять тільки про нього — новий Ford EcoSport у «ВіДі-Край Моторз»

До найочікуванішої появи десятиліття залишилось 0 днів. Ford EcoSport — тепер кращий кросовер для міста, переможець у поєднанні стилю та спортивного характеру, економічності та впевнених технологічних рішень.

А головне — його ціна, яка приголомшила Україну. Вибір автомобіля може бути різним, але правильний вибір — тільки EcoSport. Вражаюча подія в автомобільному світі залишить байдужими хіба що тих, хто справді не розуміє співвідношення ціни та якості.

EcoSport не тільки змінить Ваше уявлення про комфортне управління, але й покаже новий напрямок руху. Автолюбителі вже визнали, що Ford EcoSport — це сенсаційна подія в автомобільному розвитку. Цілком новий тип позашляховика — кросовер-універсал здивує свого власника розумною витратою пального та потужністю. В моделі втілено низку передових технологій, серед яких інформаційно-розважальна система SYNC, паркувальна технологія «hands-free», 1,5-літровий дизельний двигун та 1,0-літровий двигун EcoBoost (визнаний «Міжнародним Двигуном Року» три роки поспіль). Інформаційно-розважальна система SYNC дає можливість водієві здійснювати та відповідати на дзвінки, управляти музичною системою за допомогою голосу.

Гарантією безпечного та комфортного водіння є сучасні коробки перемикання швидкостей, а також система підтримки під час рушання на підйомі Hill Start Assist, що запобігає скочуванню автомобіля вниз. Раціонально споживаючи пальне, автомобіль Ford EcoSport здивує водія своїми винятковими експлуатаційними характеристиками та здатністю легкого маневрування на дорозі.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015