Porsche Performance Drive Black Sea – Caspian Sea

16:19 09.10.2014
Porsche Performance Drive Black Sea – Caspian Sea

14 команд із 10 країн Центральної та Східної Європи братимуть участь у цьогорічному автопробігу Porsche Performance Drive Black Sea – Caspian Sea на новому Porsche Cayenne S. Команди долатимуть маршрут мальовничими місцевостями від турецького міста Трабзон до столиці Азербайджану Баку із зупинками у грузинських містах Батумі, Тбілісі та Степанцмінді. Для здобуття перемоги у марафоні кожна із команд за кермом нового Porshce Cayenne S має показати найкращі результати, вирішуючи ключові завдання: дістатися вчасно пунктів призначення, мати мінімальні витрати палива та бути лідером у вирішенні додаткових завдань під час маршруту.

У минулих марафонах українська команда боролася лише за перемогу. У 2012 році перемога була вирвана у команди Угорщини на останньому етапі. Торік українці з самого старту захопили лідерство, але завершили марафон на призовий третій позиції. Цього разу команда у складі Сергія Корольова, Миколи Захаренкова, Максима Щербакова та Євгена Сокура – учасника двох попередніх автопробігів, як ніколи націлена на першість.

Пригода починається 9 жовтня із прибуття до Трабзона та триватиме до 13 жовтня, щойно буде досягнута кінцева точка маршруту – Баку.

Перебіг подій Porsche Performance Drive Black Sea – Caspian Sea відображатимуть наступні онлайн-канали:

Web: porscheperformancedrive.com
Facebook: fb.com/porscheperfdriv
Twitter: twitter.com/porscheperfdriv
Instagram: instagram.com/porscheperfdriv


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015