Шиномонтаж від ТОВ "Престиж-Авто"

12:40 04.09.2014
Шиномонтаж від ТОВ "Престиж-Авто"

Шукаєте якісний шиномонтаж в Хмельницькому?

Ми можемо запропонувати якісну роботу, оперативну швидкість і доступні ціни. Ми надаємо всі види послуг, починаючи від балансування коліс і закінчуючи ремонтом проколів шин.

Основною відмінністю шиномонтажу на ТОВ "Престиж-Авто" є використання новітнього обладнання, регулярно проходить профілактичні огляди, яке необхідно для проведення високоякісних і точних робіт. Крім того, у нас працює сформований колектив професіоналів, готових виконувати роботи будь-якого рівня складності.

На ТОВ "Престиж-Авто" Ви знайдете якісний шиномонтаж і надійних фахівців, яким можна довірити роботу будь-якої складності.

Ми надаємо послуги шиномонтажу не тільки для легкових авто, а й комерційної групі автомобілів.

Ви можете скористатися нашими послугами з 09:00-18:00 з понеділка по суботу. Якщо у дорозі прокололася шина, Ви можете звернутися до нас, і ми оперативно усунемо несправність. Якщо необхідно балансування коліс автомобіля - досить просто зв'язатися з нами і призначити проведення робіт у зручний для Вас час.

Ми пропонуємо наступний перелік робіт на шиномонтажі ТОВ «Престиж-Авто»:

Шиномонтаж на ТОВ "Престиж-Авто" - це унікальна можливість отримати всі необхідні послуги швидко, якісно і за доступною, вигідною ціною.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015