Новий Jaguar XE: незрівнянний рівень зв*язку

10:44 19.08.2014
Новий Jaguar XE: незрівнянний рівень зв*язку

Плавна хода, виключно впевнене керування, комфорт та розкіш салону та незрівняний рівень зв'язку - новий Jaguar XE забезпечує низкою прогресивних технологій, створених перетворити кожну поїздку на незабутній досвід.

Нова розважальна система InControl на XE створена навколо 8-дюймового сенсорного дисплею. Чистий інтуїтивний інтерфейс користувача надає швидкий та простий доступ до всіх функцій, а система голосового управління дозволяє водію повністю концентруватися на дорозі.

“Технології всередині автомобіля є надзвичайно важливою частиною для покращення досвіду керування у нинішньому світі, який розвивається та змінюється швидкими темпами. Разом із абсолютно новим XE ми представляємо лінійку прогресивних систем допомоги водію та розважальних технологій. Спроектовані та розроблені від ескізів, вони зроблять вашу подорож простою, розслабленою, безпечнішою та захоплюючою.”
Доктор Майк Белл, Директор відділу розробок технологій Global Connected Car, Jaguar

Смартфони змінюють взаємодію людей із навколишнім світом, а новий XE зробить так, щоб водій постійно був з ним на зв’язку. Система дистанційного контролю Jaguar InControl Remote дозволяє користувачам смартфонів із програмним забезпеченням iOS та Android зв’язатися з автомобілем із будь-якого місця та управляти його функціями. До них входить попереднє налаштування на тиждень наперед системи клімат контролю, замикання та відкривання дверей або ж запуск двигуна.

Додатки Jaguar InControl дозволяють без зусиль отримати доступ до додатків смартфону через сенсорний екран автомобіля, полегшуючи виконання багатьох дій, як наприклад, здійснення конференц-дзвінка, пошук місця для паркування та навіть бронювання номеру у готелі. XE також функціонує як точка доступу Wi-Fi, дозволяючи приєднати декілька приладів до мережі Інтернет, а антена автомобіля забезпечує гарним зв’язком.

Витончена розважальна система доповнена низкою прогресивних систем допомоги водію, які доступні для нового XE: лазерне лобове скло (HUD) вперше представлено у галузі. Відображаючи на лобовому склі чіткі, високо контрастні зображення, технологія забезпечує водія такою інформацією як швидкість та навігація із максимальною чіткістю вказівок та мінімальним відволіканням водія. Окрім високого рівня якості, лазерний HUD є менший за розмірами та майже втричі легший за аналоги.

Спроектований та виготовлений у Великобританії, алюмінієвий XE стане першим із Jaguar, виготовлений у спеціально створеному цеху заводу Соліхалл у Вест Мідландлз, Великобританія.

Світова прем'єра нового Jaguar XE відбудеться у Лондоні 8 вересня 2014 року.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015