Ford Week 2014 – підсумки тижня автомобільних тест-драйвів!

09:46 20.05.2014
Ford Week 2014 – підсумки тижня автомобільних тест-драйвів!

Свято автомобільної швидкості Ford Week 2014, що тривало з 12 по 18 травня у дилерському центрі «ВіДі Край Моторз», нещодавно добігло кінця.

Практично усі представники знатного автомобільного роду Ford — а це Fiesta, Focus, B-Max, C-Max, Mondeo, S-Max, Kuga — приємно здивували гостей нашого дилерського центру уважним ставленням, привабливою зовнішністю та впевненою керованістю на дорогах. Їхня безпечна, економічно вигідна та продумана до деталей поведінка на дорозі не залишила байдужим жодного гостя свята. А ось красень Ford Kuga зумів навіть бездоріжжя підкорити власним характером, чим викликав інтерес з боку публіки, небайдужої до екстремальної їзди.

Організатори свята подбали про створення дружньої автомобільної атмосфери, тому після закінчення тест-драйву гості заходу, а також учасники Fiesta Club Ukraine мали змогу обговорити принади пропонованих моделей за чашечкою кави.

Випробувавши дорожній та позашляховий маршрути, учасники свята Ford Week 2014 отримали безліч позитивних вражень, якими охоче ділилися з товаришами та іншими автолюбителями.

Про задоволеність гостей красномовно свідчать їхні відгуки:

«Ох, хлопці, Fiesta із 125 кінськими силами — це щось!»

«Хочу висловити величезну подяку організаторам за цю можливість, хороший прийом! Ставлення до нас було як до найкращих друзів! Дуже приємно було!»

Ми б хотіли висловити вдячність усім, хто завітав до нас протягом цього тижня та на власному досвіді зміг переконатися в усіх перевагах автомобілів легендарної марки Ford. Саме вашу присутність і довіру ми вважаємо найвищою оцінкою власної праці.

«ВіДі Край Моторз» чекає на нові зустрічі зі своїми прихильниками та пропонує вашій увазі невеличкий фотозвіт заходу.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015