Офіційному дилеру «Лексус Київ Захід» - 5 років!

11:04 15.04.2014
Офіційному дилеру «Лексус Київ Захід» - 5 років!

10 квітня 2009 року гостинно відчинив свої двері офіційний дилерський центр «Лексус Київ Захід» на Великій Кільцевій, 58 — єдиний авторизований 3S дилерський центр у Києві, який вже впродовж 5-ти років посідає лідируючі позиції у мережі Лексус в Україні. Варто відзначити, що «Лексус Київ Захід» — це єдиний у Києві офіційний дилер Lexus зі 100%-м українським капіталом.

«Лексус Київ Захід» — це один з найбільших та найсучасніших офіційних дилерських центрів Lexus у Європі. Салон площею майже 12 тис. квадратних метрів уособлює простір безмежних можливостей. Він дозволяє розмістити 11 автомобілів та включає дві зони видачі автомобілів, не обмежуючи світло та простір згідно з найновішими стандартами Lexus Retail Concept.

Вже 5 років поспіль «Лексус Київ Захід» дарує шанувальникам японського бренду задоволення від купівлі стильних, високотехнологічних, комфортних та безпечних автомобілів Лексус. За час своєї діяльності дилерський центр значною мірою посприяв популярності марки, поповнивши автопарк українців на 1504 нових авто, всього ж клієнтами автоцентру стало більше 5000 осіб. За результатами 2011-2013 років «ВіДі Еліт» займає лідируючі позиції з продажу та обслуговування в Україні, а доля «Лексус Київ Захід» у столичному регіоні за підсумками 2013 року склала 60,3%.

Крім того, щороку дилерський центр проводить численні заходи для клієнтів: «Лексус Київ Захід» став ініціатором проведення виїзних тест-драйвів, дружніх переглядів чемпіонату з перегонів Формула 1, днів відкритих дверей, майстер-класів із позашляхового водіння, де усі присутні могли не лише випробувати технічні можливості довершених автомобілів Лексус, а й приєднатися до української родини Lexus.

«Обравши дилерський центр „Лексус Київ Захід“, Ви приєдналися до кола тих людей, чию довіру ми цінуємо понад усе. Однією з ключових переваг нашого дилерського центру є постійне прагнення досконалості відповідно до філософії Lexus, а основним пріоритетом — турбота про комфорт, безпеку та задоволення наших клієнтів. Наша мета — завжди і в усьому забезпечувати клієнтів якісним продуктом та щоденно дарувати їм незабутні враження від обслуговування у нашому дилерському центрі. Ще раз хочемо висловити слова подяки кожному нашому клієнту — Ви надихаєте нас бути кращими, мотивуєте на нові доягнення!», — зазначив Микола Пацера, директор «Лексус Київ Захід».

Завдяки злагодженій роботі команди та високій якості обслуговування за 5 років своєї діяльності «Лексус Київ Захід» неодноразово перемагав в авторитетних рейтингах і нагороджувався почесними відзнаками. За результатами всеукраїнського телерейтингу, «Лексус Київ Захід» був визнаний переможцем у номінаціях «Кращий автосалон України 2010», «Краще післяпродажне та сервісне обслуговування» в категоріях «преміум-клас».

Lexus — це коли можливості безмежні, а розкіш відчутна у кожній деталі. Запрошуємо Вас приєднатись до гостинного шоу-руму «Лексус Київ Захід» та познайомитись із вишуканими автомобілями Lexus, які дарують своїм власникам впевненість у будь-яких умовах і по-справжньому новий вимір швидкості.

У нашому автоцентрі Ви зможете провести тест-драйв будь-якої моделі Lexus на всіх типах покриття доріг: траса, місто, бездоріжжя.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015