Медичні установи країни отримують новенькі «швидкі»

11:17 03.04.2014
Медичні установи країни отримують новенькі «швидкі»

2 квітня 2014 року в інформаційному агентстві «Укрінформ» відбулася прес-конференція на тему: «Машини швидкої допомоги попрямують до медичних установ країни», організована Асоціацією виробників медичної техніки України УКРМЕДПРОМ. У цій прес-конференції взяла участь Голова ТОВ «ВіДі Авеню», член Правління «ВіДі Автосіті» Юлія Майорова.

Віце-президент «Укрмедпром», засновник компанії ТОВ «Автоспецпром» Федір Саваровський проінформував про успішне врегулювання спірного питання, пов’язаного з подорожчанням частини базових автомобілів Peugeot Boxer, поставлених «Автоспецпрому» компанією «ВіДі Авеню», що є офіційним дилером автомобілів Peugeot у Київському регіоні.

«У лютому через підвищення курсу долара компанія „Пежо“ підвищила ціни на машини, на базі яких ми повинні були створити карети швидкої допомоги для МОЗ, і виникло питання, хто і яким чином має компенсувати ці витрати. У результаті тривалих перемовин ми знайшли рішення цього питання, не підключаючи бюджетні кошти, а визначилися всередині наших компаній, і „Автоспецпром“ погодився з тим, що ціна автомобілів підвищилася»- сказав Ф. Саворовский. Він також повідомив, що позов, поданий «Автоспецпромом» до суду 25 березня на компанії «ВіДі Авеню» і «Пежо Сітроен Україна», з якими у ТОВ «Автоспецпром» були укладені контракти на поставку 150 автомобілів Peugeot Boxer, відкликаний.

Даний приклад наочно ілюструє, як підприємство, яке є виконавцем державного замовлення, що бере участь в реалізації великого соціального проекту, може розумно відокремити комерційну складову проекту — взаємини з постачальниками комплектуючих (як господарсько-правові відносини) — від взаємовідносин з державою, роль якого — заплатити гроші з бюджету та отримати замовлену продукцію, а не «розрулювати» замість виробника його комерційні питання.



Далі буде...


Источник: InfoCar.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015