Нове обличчя Amarok Canyon

10:12 12.02.2014
Нове обличчя Amarok Canyon

Втілення свободи та пригод: у 2012 році, після стрибка з гермокапсули у стратосферу він став зіркою серед спортсменів - екстремалів. Марка Volkswagen Комерційні автомобілі разом з Феліксом Баумгартнером (Felix Baumgartner) розпочала у Німеччині рекламну кампанію пікапу Amarok Canyon. У рекламній кампанії також прийняли участь зірки гірського велосипедного спорту, туризму, сноубордингу, мотоспорту і кінного спорту. Amarok представляли Ханна Уайтлі (Hannah Whiteley), трикратна британська чемпіонка по кайтинг - фрістайлу, та світовий чемпіон з велогонок по пересіченій місцевості Томас Лінчер (Thomas Litscher) з команди Multivan Merida Biking.

Amarok Canyon з першого погляду можна відрізнити від іншого пікапа. Чотиридверний кузов, має ексклюзивний яскравий колір, Copper Orange, що використовується тільки для цієї моделі. На даху автомобіля в якості додаткової опції можуть бути розташовані 4 фари. Також модель Canyon має затемненні задні фари, захист днища, розширені колісні арки, що мають колір кузова. Дуги на кузові і задній бампер виконані у фірмовому для ексклюзивних моделей Volkswagen чорному глянцевому кольорі. Ці деталі надають Amarok Canyon виразності та підкреслюють дух свободи та пригод.

Внутрішня начинка Amarok Canyon відрізняється від інших моделей ексклюзивним кольором шкіряного салону - чорний з сірими вставками. Він доповнений пасками безпеки з помаранчевими вставками. Привід Amarok Canyon відповідає його зовнішньому виду. Для оптимального руху по бездоріжжю двигун ТDІ з постійним або підключаемим повним приводом 4MOTION і блокуванням заднього диференціала в якості додаткової опції. На Amarok Canyon встановлюються 17 - дюймові легкосплавні диски Roca з позашляховими шинами розміру 245/70 R 17 AT, що підкреслюють позашляховий характер спеціальної моделі

Починаючи з 04.02.2014 запроваджується акційна рекомендована ціна на Amarok Canyon.

2,0 I TDI 132 kW 6G 4Motion  2,0 I TDI 132 kW 8-Tipt. 4Motion
від 47 490 USD від 50 490 USD

Умови акційного ціноутворення:

  1. Вказані умови діють в 2014 році. Замовлення акційної моделі з додатковими опціями можливе.
  2. В залежності від курсових коливань та ринкової кон’юнктури спеціальні умови можуть бути змінені або зупинені у будь-який момент.
  3. В разі припинення дії акції, спеціальне акційне ціноутворення буде продовжувати діяти на автомобілі, які були замовленні у виробництво раніше.

Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015