«Виннер Автомотив» предлагает Ford C-MAX по цене от 16,333 евро!

19:43 12.04.2007
«Виннер Автомотив» предлагает Ford C-MAX по цене от 16,333 евро!

Ford C-Max – це автомобіль, який створений для того, щоб гармонійно вписатися в Ваше життя. Його дизайн не тільки стильний, сучасний, але й просторий. В цьому авто знайшли своє відображення темп та різноманіття сучасного світу. Неймовірні характеристики Ford C-Max підтверджують його довершеність, адже Focus C-MAX - найбільш аеродинамічний автомобіль у своєму сегменті. Над його динамічним силуетом домінує контурна лінія, що розділяє бічну поверхню і поверхню даху автомобіля і надає лінії даху і заднім вікнам виразно спортивний і обтічний вигляд без шкоди простору всередині автомобіля. З новими дисковими гальмами на всі чотири колеса Focus C-MAX має провідну в класі здатність уповільнення. Focus C-MAX є безпечним автомобілем, про що свідчать міцний каркас та ряд характеристик, що надають пасивну безпеку.

Ми пропонуємо додати комфорту Вашому життю, адже це авто розроблено спеціально для того, щоб Ви відчували себе впевнено та максимально зручно як у ролі водія, так і ролі пасажира. Не втрачайте можливості зробити свій світ ще досконалішим, адже саме зараз в нашому автоцентрі діють спеціальні ціни від 16,333 євро на автомобілі Ford C-Max.

Ford C-MAX – це автомобіль, в якому все продумано до маленьких дрібниць, він втілює всі стандарти та вимоги, які може висунути сучасна людина!

Ford C-Max - довершений автомобіль. Його не можливо не помітити!


Источник: AutoConsulting
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015