Ford S-Max - кращий автомобіль в Україні та Європі

19:49 11.04.2007
Ford S-Max - кращий автомобіль в Україні та Європі

Ford S-Max – найбільш титулований автомобіль родини мінівенів  Ford, і це не дивно, адже це авто втілює в собі гасло  «Життя із задоволенням!»

Здобувши престижну нагороду на Європейській арені, як «Кращий автомобіль 2007 року в Європі», Ford S-Max не зупинився на цьому, і отримав ще одну престижну відзнаку в Україні, як «Кращий мінівен 2007 року в Україні». До того ж, Ford S-Max є володарем «5 зірок» EuroNCAP за захист пасажирів від зіткнень. Це є найвища оцінка в краш-тесті за версією протоколу цієї незалежної європейської комісії.

Все в цьому автомобілі  починаючи від передніх фар и до низької лінії даху кузова,  яка проходить над задніми дверима, а також чітко виражені колісні ніші та заокруглена задня частина  - все вносить свою частку в створення аеродинамічного  дизайну, який втілює гнучку, спортивну економічність та сконцентровану потужність.

S-MAX  являє собою втілення енергії в русі, він створений для справжніх водіїв в кожній дрібниці, та безумовно  Ford S-MAX  порадує  тих, хто цінує в житті незалежність. І куди б ви не зібрались – кататися на лижах зі схилів гір або на роботу, відвідати галерею або відправитися в подорож на море, Вам не доведеться залишити когось або щось позаду. Будь яке сидіння в  другому або третьому рядах  може скластися із створенням пласкої підлоги, забезпечуючи Вам гнучкість вибору та необхідний простір. А якщо говорити про зберігання речей, то тут Ви знайдете ще цілий арсенал ніш та можливостей.

Але цей мінівен спроможний підкорити серця автолюбителів не тільки розмірами свого багажного відділенні. В Ford S-MAX  новаторська модель супер спортивного 2,5 літрового двигуна потужністю 220 к.с. з крутним моментом 320Нм не може залишити байдужим жодного.  Конструктори компанії створили систему інтерактивного управління динамікою автомобіля (IVDC) з безперервно регульованою амортизацією і надзвичайно чутливою та сучасною системою підвіски, для якої є настройки. В сполученні з підсиленим, спортивними властивостями рульового керування  Ford S-MAX - це дає Вам регульовану систему світового рівня для контролю за поведінкою автомобіля на дорозі, яка автоматично адаптується до дорожніх умов і характеру їзди.

Особливої уваги заслуговує рівень безпеки, втілений в цьому автомобілі. Саме тут знайшла своє відображення  інтелектуальна система безпеки (IPS): разом зі стальними елементами безпеки розміщена система подушок безпеки, механізми натягування трьохточкових ременів безпеки, рульова колонка та педалі, що рухається. Всі ці системи готові спрацювати за долі секунд.

Отже, автомобіль Ford S-MAX  апелює у майбутнє своїми безмежними можливостями, та дозволяє Вам відчувати всі його переваги вже сьогодні.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015