Range Rover Evoque Urban Adventure в Україні

11:42 08.10.2013
Range Rover Evoque Urban Adventure в Україні

2-6 жовтня 2013 року Україна приймала Range Rover Evoque Urban Adventure – захід присвячений автомобілю Range Rover Evoque, під час якого гостям демонструвалися можливості автомобіля в умовах міста. Range Rover Evoque Urban Adventure об’їхав багато міст Європи і був у Римі, Мілані, Барселоні, Мадриді, Стокгольмі, Роттердамі, Каннах, Франкфурті, Варшаві.

2 жовтня 2013 року Range Rover Evoque Urban Adventure проходив в Одесі та території торгово-розважального комплексу “CITY Сenter”. А 5 та 6 жовтня 2013 року – у Києві на Софіївській площі. Родзинкою заходу була шоу-програма, під час якої Range Rover Evoque протистояв всесвітньо відомій паркур-команді 3RUN. На рахунку 3RUN 15 світових рекордів Гіннеса з паркур та free-run.

Після емоційного та динамічного шоу всі глядачі мали унікальну можливість стати учасниками демонстраційного проїзду на автомобілях Range Rover Evoquе на спеціально розробленій конструкції террапод, яка наочно демонструвала можливості автомобіля долати перешкоди не лише в умовах місті, але й бездоріжжя. Спеціально для даного заходу, для проведення демонстраційного проїзду, прибули професійні інструктори Land Rover Experience. Загалом під час заходу в Україні було проведено більше ніж 800 демонстраційних заїздів.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015