У вересні 2013 року стартує продаж нового Volkswagen Golf Variant в Україні

10:53 04.09.2013
У вересні 2013 року стартує продаж нового Volkswagen Golf Variant в Україні

Бренд Volkswagen оголошує старт продажів Нового Golf Variant сьомого покоління. Починаючи з липня 2013 року дилери Volkswagen приймали попередні замовлення на дану модель, та вже сьогодні перші автомобілі надходять до офіційної мережі.

Інженери Нового Golf Variant займалися його розробкою водночас із створенням кузова хетчбек, саме тому автомобіль набув характерних родинних рис та уособлює довершеність у кожній лінії. Golf Variant сьомого покоління – це не тільки надійний та практичний універсал, це – новий рівень комфорту та динаміки із неповторним дизайном ікони цілого класу автомобілів.

Новий Golf Variant побудовано на модульній платформі MQB. Завдяки використанням новітніх технологій та композитних матеріалів масу автомобіля було знижено на 105 кг, а витрати палива у порівнянні із попередником – на 15%. Новинку оснащено вдосконаленими системами безпеки та комфорту, інноваційними економічними бензиновими та дизельними двигунами, а також передовими технологіями ходової частини. Так, автомобіль вперше серійно оснащено системою електронного блокування міжколісного диференціалу XDS+, яка значно покращує динаміку та керованість підчас проходження поворотів. Також в новій моделі доступна для замовлення опція «Вибору профілю їзди». За допомогою однієї клавіші водій може обрати один із чотирьох режимів: стандартний, спортивний, економічний або індивідуальний.

Однією з головних переваг нового Golf у кузові універсал є функціональний та місткий салон. Об’єм вантажного відділення збільшено на цілих 100 л у порівнянні із попередником та складає 605 л (із піднятими спинками задніх сидінь), що дозволяє з легкістю перевозити багаж, навіть коли в салоні 5 пасажирів. А якщо використовувати багажне відділення по максимуму, то склавши спинки задніх сидінь, його об’єм сягає 1620 літрів (на 125 л. більше за Golf 6 Variant). Складені спинки заднього ряду утворюють рівну поверхню, а двоповерхова підлога багажного відсіку легко трансформується та додає простору для перевезення габаритних предметів.

В Україні Golf Variant сьомогопокоління буде представлено з трьома бензиновими двигунами TSI: 1,2 л. 105 к.с., 1,4 л. 122 к.с., 1,4 л. 140 к.с., та дволітровимтербодизельним агрегатом TDI потужністю 110 к.с. Усі двигуни може бути оснащено 6-стіпінчатою механічною або 6-ти та 7-ступінчатою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням DSG на вибір.

Автомобіль традиційно представлено у комплектаціях Trendline, Comfortline та Highline та наділено багатим серійним устаткуванням навіть у базовій версії. Серійно до комплектації нового Golf Variant входять такі важливі складові як: система попередження повторного зіткнення MultiCollision Brake; дев’ять подушок безпеки; електронна система курсової стійкості ESC, включаючи ABS, ASR, MSR, XDS+; система розпізнавання втоми водія; зовнішні дзеркала з електрорегулюванням та електрообігрівом; кондиціонер Climatic; електросклопідйомники; релінги на даху; мультмедійна система із сенсорним дисплеєм діагоналлю 12,7-см та багато іншого. Також на вибір Клієнта пропонується широкий спектр додаткового оснащення.

Volkswagen Golf Variantсьомого покоління вже сьогодні доступний для замовлення у будь-якого офіційного дилера Volkswagen на території України за ціною від 217 187 грн.

А для справжніх шанувальників нового Golf Variant офіційний Імпортер підготував приємну несподіванку: перші 50 клієнтів отримають у подарунок додаткові опції до обраної комплектації:

додатково до Trendline:

або

додатково до Comfortline:

додатково до Highline:

* Вказана валюта - гривня України. Розрахунок здійснюється у національній валюті України, згідно комерційному курсу, встановленому на день оплати. Ціну розраховано станом на 02.09.2013 без урахування утилізаційного збору.ТОВ "Порше Україна" залишає за собою право на припинення або зміну умов пропозиції у будь-який момент.Під подарунком мається на увазі,що обрану додаткову опцію буде включено до серійної комплектації автомобіля.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015