Сила незалежності – п’ять богатирів протягнули 68 400кг. на 42 метри за 56,6с.

10:54 29.08.2013
Сила незалежності – п’ять богатирів протягнули 68 400кг. на 42 метри за 56,6с.

У День Незалежності України п'ять найсильніших людей нашої країни встановили новий рекорд. Вони протягнули три автопотяги з автомобілями Hyundai Accent на відстань 42 метри за 56,6с.

За підтримки голови Деснянської РДА в місті Києві пана Прокопенка Станіслава Миколайовича, генеральних спонсорів події ТОВ «Хюндай Мотор Україна» та компанії «Автоберег», 24 серпня 2013 року на лівому березі столиці відбулося феєричне силове шоу. П'ятірка стронгменів простягнула три зчеплених між собою автовози з новенькими автомобілями Hyundai Accent на відстань 42 метри за 56,6с. Загальна маса автопотяга склала 68 400кг., був встановлений новий рекорд України, присвячений Дню Незалежності. Крім того до програми події входили змагання богатирів по наступним дисциплінам: кантування колеса, фермерська прогулянка, «лог-ліфт», «шильд», станова тяга, «дамбл». Активну участь у змаганні приймали мешканці Деснянського району, які своїми виступами приголомшили навіть завзятих богатирів.

Як відмітив директор ТОВ «Автоберег», пан Кондратчук О.О.: «Компанія й надалі планує приймати активну участь у подібних заходах, які пропагують здоровий образ життя і сприяють розвитку спорту серед молоді». Слід зауважити, що компанія «Автоберег» є єдиним офіційним дилером автомобілів Hyundai на лівому березі Києва. Для встановлення рекорду не випадково був вибраний Hyundai Accent, адже він по праву є всенародним улюбленцем і «Автомобілем року 2012» у номінації «Співвідношення ціна/якість»!

Головна мета компанії «Автоберег» - забезпечити максимальний рівень комфорту відвідувачів при купівлі та післяпродажному обслуговуванні автомобілів Hyundai. Будемо раді бачити Вас за адресами: Київ, вул. Бальзака, 7 та Київ, вул. П.Усенко, 8.

http://www.autobereg.com.ua/news/company-news/independence_day.html


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015