Покупатели Land Rover в «Виннер Автомотив» могут выиграть экстремальное путешествие

20:05 15.03.2007
Покупатели Land Rover в «Виннер Автомотив» могут выиграть экстремальное путешествие

«Віннер Автомотів» разом з легендарними автомобілями Land Rover пропонує Вам розширити межі свого пізнання та вирушити в незабутню екстремальну пригоду. Придбайте будь-який автомобіль з модельного ряду Land Rover з 1 березня до 30 квітня, та виграйте* подорож на двох до Великобританії в один з дев’яти центрів здобуття досвіду керування повнопривідними автомобілями.
Ставши володарем одного з автомобілів Land Rover, Ви маєте змогу відчути потужність всього модельного ряду, до якого входять Defender, Freelander 2, Discovery 3, Range Rover та Range Rover Sport в екстремальних умовах, і не будь де, а на батьківщині цього легендарного бренду.

На Вас чекатиме:

- знайомство з брендом Land Rover;
- детальний розповідь про можливості керування автомобілями 4Х4 професійними інструкторами;
- керування автомобілем в умовах складних шляхів та бездоріжжя спеціально підготовленого маршруту на території Об’єднаного королівства.

Тільки автоцентр «Віннер Автомотів» дає Вам можливість стати потенційним володарем цієї незабутньої екстремальної подорожі. Не втратьте унікального шансу відвідати захоплюючи курси керування автомобілями Land Rover, адже цю пригоду не можливо придбати. Ми гарантуємо, що кожен – і початківець, і професіонал, зможуть відкрити для себе нові грані та можливості цих потужних автомобілів.

Увага! Розіграш подорожі на двох серед покупців, які з 1 березня до 30 квітня придбали автомобілі Land Rover, відбудеться 18 травня!

Приєднуйтесь до наших клієнтів, і ми зробимо все можливе, щоб керування автомобілями Land Rover принесло Вам максимальне задоволення!

*Виграти, означає можливість придбати послугу за 1 гривню


Источник: AutoConsulting
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015