Jaguar здивував відвідувачів фестивалю швидкості в Гудвуді, представивши концепт C-X75

11:59 15.07.2013
Jaguar здивував відвідувачів фестивалю швидкості в Гудвуді, представивши концепт C-X75

Jaguar C-X75 здивував публіку своєю динамічною появою на Фестивалі Швидкості в Гудвуді. Один з п’яти існуючих прототипів публічно з’явився на фестивалі під час автопробігу суперкарів Michelin Supercar Run разом з іншими новими спортивними автомобілями Jaguar: XJR, XFR-S, XKR-S GT та Jaguar Project 7 (унікальний дизайн розроблений на базі F-TYPE).

Автопробіг Michelin Supercar Run проходить двічі на день під час фестивалю і саме в цей час глядачі зможуть побачити Jaguar C-X75 в русі. Суперкар не буде статично встановлено на фестивалі, тому в інший час побачити його буде не можливо.

Jaguar C-X75 проходить шлях від свого укриття до пагорбів в Гудвуді на безшумному електричному режимі. А вже на старті заїзду в хід йде 1,6 літровим 4-х циліндровий бензиновий двигун з двома компресорами (турбонаддув та нагнітач).

Рухомий двома електричними та одним бензиновим двигунами, що на виході дають потужність більше ніж 850 к.с., C-X75 своїм динамічним стартом та приголомшливим звуком справляє незабутнє враження на всіх відвідувачів фестивалю, які прийшли подивитися на автопробіг.

JAGUAR C-X75: ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

Двигун

 

1,6 літровий чотирьох циліндровий двигун з двома компресорами (турбонаддув та нагнітач), 2 електромотори потужністю 150 кВт кожний

Потужність (к.с.)

502 (бензиновий двигун)

>850 (бензиновий та електричний двигуни разом)

Крутний момент (Нм)

>1000 (комбінований)

Чистий електричний хід (км)

60

0-160 км/год (сек)

<6.0

Максимальна швидкість (км/год)

>340

Викиди CO2 (г/км)

<89


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015