Оновлений Ford Tourneo Connect пропонує вищу у своєму класі багатофункціональність для сімей

11:07 11.07.2013
Оновлений Ford Tourneo Connect пропонує вищу у своєму класі багатофункціональність для сімей

Оновлені пасажирські автомобілі п‘ятимісний Ford Tourneo Connect та семимісний Grand Tourneo Connect пропонуватимуть користувачам найвищу у своєму класі багатофункціональність для сімей та неперевершений комфорт.

Grand Tourneo Connect розкриває нові можливості у своєму сегменті, адже автомобіль обладнаний унікальними для цього класу задніми сидіннями, що швидко та легко складаються у плоску та рівну багажну платформу. Автомобіль пропонує відмінний доступ до задньої частини завдяки найширшим у класі подвійним розсувним боковим дверям. Крім того, оновлена модель обладнана переднім пасажирським сидінням, що складається та надає можливість перевозити предмети довжиною до 3 метрів.

Обидва автомобілі пропонують неперевершену універсальність для активних сімей завдяки сидінням, що легко пристосувати до будь-яких ситуацій, та безлічі місць для зберігання речей, включаючи верхню полицю на усю ширину в передній частині автомобіля та багажну полицю у стилі тих, що встановлюються у літаках, над задніми сидіннями та багажним відділенням.

Модель Grand Tourneo Connect пропонує багатофункціональні сидіння у три ряди для семи осіб, при цьому третій ряд може рухатись у подовжньому напрямку, надаючи користувачам на вибір більше місця для ніг або додатковий простір для речей. При складених двох рядах задніх сидінь об‘єм багажного відділення автомобіля становить 2 620 літрів, а третій ряд має вбудоване покриття полу, що можна розсувати, отримуючи рівну та плоску вантажну платформу для багажного відділення.

П‘ятимісний Tourneo Connect, обладнаний, крім іншого, подвійними розсувними задніми дверима, пропонує найкращий у класі простір для ніг передніх пасажирів та над їх головами, а також найкращий для автомобілів цього сегменту простір для ніг та колін у другому ряді сидінь. Продумані роздільні задні сидіння 60/40 можна складати та нахиляти вперед або повністю демонтувати, отримуючи при цьому 2 410 літрів багажного відділення за передніми сидіннями.

Обидві моделі мають безліч місць для зберігання менших предметів, включаючи добре продуманий прихований відсік над панеллю приладів, обладнаний 12-вольтною розеткою для мобільних телефонів або музичних плеєрів, великий бардачок з замком, зручні кармани на передніх дверях, здатні утримувати 1,5-літрові пляшки, просторі центральні консолі з тримачами для чашок, а також прихований відсік у ніші для ніг у другому ряді сидінь. Як опція може встановлюватись повністю скляний панорамний дах.

Компанія Ford розробила та випробувала багато основних технічних засобів для обох автомобілів, використовуючи тривимірні прототипи віртуальної реальності у системі «Комп‘ютерне автоматизоване віртуальне середовище» (3-D CAVE), що розташована у Кельні, Німеччина. Інженери одягали 3-D окуляри та сідали у салон дослідного автомобіля з метою проаналізувати та удосконалити висоту відкриття задніх дверей багажника, покращити огляд для водія та пасажирів на задніх сидіннях та навіть зменшити відблиски частин салону у лобовому склі та бічних вікнах.

Оновлений Tourneo Connect доповнює нове покоління пасажирських автомобілів Ford Tourneo для європейського ринку та пропонує сім‘ям з активним стилем життя привабливу та доступну нову модель з неперевершеним простором та універсальністю, обладнану найновішими технологіями компанії Ford для пасажирських автомобілів, такими як володар багатьох нагород 1,0-літровий двигун EcoBoost, а також системи активної зупинки у місті та Ford SNYC.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015