Високу якість Porsche підтвердили американські споживачі

15:03 21.06.2013
Високу якість Porsche підтвердили американські споживачі

Власники автомобілів Porsche в США надзвичайно задоволені спортивними автомобілями з Цуффенгаузена та Лейпцига. Виробник зі Штутгарта посів перше місце за результатами дослідження якості автомобілів “Initial Quality Study”, яке щорічно проводиться авторитетною науково-дослідною компанією J.D. Power and Associates.

«Porsche прагне спортивних характеристик та вражаючих технічних параметрів», - прокоментував Маттіас Мюллер, голова правління компанії Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG. – «Нам приємно бачити, що однаково високий рівень якості дизайну, розробки та виробництва підтверджено даними нагородами».

Окрім бренду Porsche в цілому, американські споживачі підтримали під час голосування Porsche 911, який цього року святкує своє 50-річчя. Легендарний спорткар отримав нагороду J.D. Power Award за першість у класі «Середньорозмірний преміальний спортивний автомобіль». Родстер Boxster став лідером з якості у своєму сегменті «Компактний преміальний спортивний автомобіль». Спортивний SUV Cayenne та Гран Туризмо Panamera також потрапили на подіум – вони посіли третє місце в класах «Середньорозмірний преміальний SUV» та «Великий преміальний автомобіль» відповідно.

Це найкращий результат, отриманий Porsche за всі часи існування опитування.

В рамках «Initial Quality Study» проводиться опитування 83 000 американських покупців автомобілів щорічно та визначається рівень їхньої задоволеності новопридбаним автомобілем впродовж перших трьох місяців експлуатації.

Оцінюванню підлягали 230 автомобілів 33 виробників, які були зареєстровані у період з листопада 2012 року до лютого 2013 року. Власники характеризували автомобілі за 230 критеріями з різних категорій.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015