Toyota Venza — пік досконалості

12:09 05.06.2013
Toyota Venza — пік досконалості

Автомобіль Toyota Venza з’явиться в Україні вже у червні 2013 р. Toyota Venza буде представлена з уже повністю адаптованими для європейського ринку налаштуваннями підвіски.

Автомобіль — це компактний кросовер, який уперше був презентований на Міжнародній автомобільній виставці у Детройті у 2008 році та зайняв місце у лінійці Toyota між легендарним кросовером та повноприводним Toyota Highlander Ця модель виготовляється на заводі Toyota Motor Manufacturing Kentucky (TMMK) у США, штат Кентукі.

В офіційній дилерській мережі Toyota Venza доступна для замовлення з бензиновим двигуном об’ємом 2,7 літрів, переднім або повним приводом, шестиступеневою автоматичною трансмісією та у трьох варіантах комплектацій на вибір.

Унікальним є те, що вже базова комплектація Toyota Venza включає в себе багатий набір опцій: легкосплавні диски 19 дюймів, біксенонові фари, передні та задні протитуманні фари, скляний панорамний дах, люк з електроприводом, круїз-контроль, оздоблення сидінь та керма комбінованою шкірою, багаторежимний підігрів передніх сидінь, автоматичний двозонний клімат-контроль, кольоровий багатофункціональний дисплей, аудіосистему Toyota Touch™ з сенсорним екраном, засоби активної безпеки (ABS, EBD, BA, VSC, TRC, HAC) та 7 подушок безпеки.

З питань замовлення нової Toyota Venza звертайтеся, будь ласка, до консультантів Тойота Центр Київ «ВіДі Автострада» за телефоном: +38 (044)50-333-50 або завітайте до нашого салону за адресою: м. Київ, Софіївська Борщагівка, вул.Велика Кільцева, 56.

Ласкаво просимо у Тойота Центр Київ «ВіДі Автострада»!


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015