Компанія Jaguar Land Rover представляє ювілейну серію автомобілів Defender LXV

12:21 07.05.2013
Компанія Jaguar Land Rover представляє ювілейну серію автомобілів Defender LXV

Україна, Київ, 03 травня 2013 року – Компанія Jaguar Land Rover урочисто відсвяткувала 65-річний ювілей технологій та інновацій бренду Land Rover грандіозним заходом в замку Packington Estate, який розташований недалеко від легендарного заводу британського автовиробника в Соліхаллі. Святковий торт був доставлений спеціальним вертольотом Lynx під керівництвом члена пілотажної групи Королівського військово-морського флоту Великобританії «Чорні коти» (Black Cats), знаменитої своїми захоплюючими трюками.

Бажання створити автомобіль, якому підкориться будь-яка дорога, стало відправною точкою в історії бренду Land Rover. Так, з початку виробництва позашляховиків в 1948 році неухильне дотримання цього принципу прославило бренд Land Rover на весь світ. Віддаючи данину минулому, компанія Jaguar Land Rover виставила на урочистому вечорі свій перший позашляховик Land Rover серії I - HUE 166, відомий багатьом під ім'ям «Huey».

Окрім того, в рамках заходу було представлено нову ювілейна лімітована версія позашляховика Defender LXV («65» римськими цифрами). З 1990 року Defender продовжує традиції чудових позашляховиків Land Rover I, II і III серії, і на сьогоднішній день вже продано більше 2 мільйонів цих автомобілів. Позашляховик Defender версії LXV створений на базі Land Rover Defender і доступний в двох варіантах кузова з 2,2-літровим дизельним двигуном потужністю в 122 к.с. @ 3,500 об / хв і крутний момент в 360 Нм @ 2,000 об / хв і 6 - ступінчастою механічною трансмісією.

Позашляховик спеціальної спортивної серії з 16 дюймовими легкосплавними дисками Sawtooth запропонований в двох кольорах - Santorini Black або Fuji White з контрастною дахом, окантовкою фар і панеллю приладів у кольорі Corris Grey, гратами радіатора в кольорі Santorini Black. Сидіння і кермо оздоблені ексклюзивної шкірою, з унікальним контрастним помаранчевим швом, а на передніх підголівниках вишите гравірування LXV. Логотип LXV присутній на передніх дверях і задній частині кузова, де у звичайних моделей знаходиться напис Defender. Для того щоб підкреслити британське походження даного автомобіля, на задній частині кузова, трохи вище логотипу LXV, поміщений силует британського прапора.

Близько 150 вантажних моделей Land Rover були виставлені на території замку Packington Estate, де в 1947-48 рр.. проходили тести прототипів сучасних позашляховиків аж до появи Range Rover в кінці 60-х - початку 70-х рр.. Представлені автомобілі уособлювали собою всі значущі етапи 65-річної історії бренду Land Rover. Окрім того, гості заходу змогли побачити інноваційні системи різних років, розроблені для позашляховиків, такі як антиблокувальна гальмівна система, адаптивна пневматична підвіска, а також системи Electronic Traction Control, Hill Descent Control, Terrain Response ® і технологія Stop / Start.

Представлені моделі також відобразили всю широту можливостей Land Rover, включаючи спеціальні версії позашляховиків для служби порятунку, військових, мандрівників, членів королівської сім'ї, а також концепт-кари. Моделі були розташовані поруч з поточним модельним рядом Land Rover, до якого входять Defender, Freelander, Discovery, Range Rover Sport, Range Rover Evoque, і звичайно, абсолютно новий Range Rover. Окрім того, гості заходу побачили останню інноваційну розробку компанії - новий Electric Defender, а також першу в світі 9-ступінчасту трансмісію для легкового автомобіля.

Бренд-директор Land Rover у світі Джон Едвардс (John Edwards): «Land Rover відзначає 65-річчя своєї чудової історії, і в цьому зв'язку особливо приємно, що в березні було встановлено абсолютний рекорд продажів за місяць і за квартал у цілому. З 1948 року і донині ми старанно опрацьовуємо кожну деталь автомобіля, створюючи найефективніші позашляховики на всі випадки життя. Поєднання витонченості, чудового виконання і неперевершених позашляхових характеристик є відмінними рисами автомобілів, здатних кинути виклик будь-якій важкопрохідній дорозі. Абсолютно новий Range Rover і Range Rover Sport стали результатом безпрецедентних інвестицій в технології, розробки та виробничі потужності. Так, вперше в світі позашляховики отримали полегшений алюмінієвий кузов. Інвестиції в інновації завжди було пріоритетним напрямком діяльності компанії Jaguar Land Rover, і ми продовжимо розвивати нові технології в майбутньому, при цьому зберігаючи лідерство в своєму сегменті, а також легендарні можливості Land Rover, засновані на багаторічному досвіді».


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015