Розпочато прийом замовлень на нове покоління Lexus IS

09:27 07.05.2013
Розпочато прийом замовлень на нове покоління Lexus IS

26 квітня 2013 року в дилерському центрі «Лексус Київ Захід» розпочато прийом замовлень на Lexus IS нового покоління — за ціною від 401 629 грн.

Новий IS налічує більше ніж 10 технічних інновацій Lexus, демонструє новий підхід до рівня якості матеріалів в інтер’єрі з більш спортивним і орієнтованим на водія середовищем, До того ж простір для заднього ряду сидінь було значно збільшено до найкращих показників у класі, а багажне відділення нового IS стало більш комфортним та просторішим.

На вітчизняному ринку новий IS 250 буде представлений у версії з заднім приводом та 2,5-літровимбензиновим двигуном V6, потужність якого становить 208 к.с. Максимальна швидкість складає 225 км\год, а розгін від 0 до 100 км. становить 8,1с. Витрати пального у комбінованому циклі складуть 8,6 л на 100км.

ЕКСТЕР’ЄР

Абсолютно новий IS демонструє сміливий дизайн передньої решітки радіатора, надаючи компактному седану агресивної елегантності та рис нової філософії дизайну Lexus.

Висхідна бокова лінія, яка проходить від нижньої частини корпусу до блоків задніх фар, а також новий яскраво виражений дизайн передніх фар та ходові вогні денного світлаL-образноїформи (DRL), інтегровані в передній бампер, додають ще більшої елегантності та динамізму.

«Ми застосували зовсім інший підхід до розробки нового IS, — коментує Юнічі Фуруяма, головний інженер нового IS. — Замість того, щоб розробляти кожен окремий елемент, сподіваючись, що вони будуть об’єднані і забезпечать водієві надзвичайні відчуття від керування, ми спочатку визначили бажання власників як головну мету, а потім розробили окремі елементи для досягнення цієї мети. Кожен елемент нового IS був розроблений з фокусом на спортивність, маневреність, точну реакцію на дії водія та високоінформативний зворотний зв’язок».

ІНТЕР’ЄР

Салон, характерною рисою якого є поєднання простоти та елегантності, забезпечує ергономічне ідеальне середовище, орієнтоване на водія. Сидіння для водія нової форми пропонує вищий рівень комфорту і кращу бокову підтримку. Посадка водія та кут розташування нового керма, що нагадує кермо спорткара Lexus LFA, стали нижчими та забезпечують більш спортивну посадку водія.

Матеріал та оздоблення інтер’єру нової моделі доповнені новими досягненнями вдосконаленого інтерфейсу «людина — автомобіль» та високоякісним аналоговим годинником зі світлодіодним освітленням. Центральна консоль має нові сенсорні перемикачі для контролю налаштувань температури кліматичної системи одним дотиком пальця.

У новому IS колісна база на 70 мм довша, ніж у попередньої моделі, і на 10 мм ширша, що забезпечує кращий у класі рівень комфорту та ємність багажного відділення. Поєднання збільшеної колісної бази та нової конструкції передніх сидінь дозволили на 85 мм збільшити простір для колін задніх пасажирів. Нові задні сидіння за потреби можуть складатися у пропорції 60:40, таким чином забезпечуючи більший об’єм багажного відділення.

ДИНАМІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Найкращі у класі динамічні показники є головним аспектом забезпечення надзвичайних відчуттів від керування і кожен елемент нового IS був ретельно розроблений з цією метою.

Застосування нових методів лазерного зварювання, а також додаткове точкове зварювання, збільшили загальну жорсткість кузова. Передня незалежна підвіска на подвійних паралельних важелях стала жорсткішою на 20%. Задня багатоважільна підвіска подібна до такої, що встановлено на останньому поколінні моделі GS.

Конструкція та жорсткість кермового механізму були оновлені, щоб створити більш легку і точну реакцію на кермі.

З метою оптимізації бажаної комбінації економічності, комфорту, динамічності та керованості нова система вибору режимів руху Drive Mode Select пропонує такі режими як ECO, NORMAL, SPORT або SPORT S та SPORT S+ (режим SPORT S+ доступний на моделях, оснащених адаптивною підвіскою AVS).

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до консультантів нашого дилерського центру.

* Вказана ціна автомобіля включає вартість кольору кузова з кодом 212. Вказана ціна автомобіля не включає вартість кольорів кузова: код 077, код 1H9, код 1J4, код 217, код 3S0, код 4U7, код 4V3, код 8V3, що становить 12 584 грн., яка сплачується додатково.

Ціна дійсна станом на 29.04.2013 на автомобілі 2013 року виробництва, може бути змінена без попередження і відрізнятися на дату купівлі автомобіля у салоні офіційного дилера


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015