Ford здобув дві нагороди за динамічні характеристики автомобілів

09:23 07.05.2013
Ford здобув дві нагороди за динамічні характеристики автомобілів

КЕЛЬН, Німеччина, 30 квітня 2013 р. — На міжнародному конкурсі з динамічних характеристик автомобілів «2013 Vehicle Dynamics International Awards» компанія Ford здобула дві нагороди: «Команда року в галузі динаміки» та «Спеціаліст року з динаміки».

Відділ динаміки автомобілів компанії Ford виграв нагороду за розробку автомобілів Ford, включаючи новий B-MAX, нову Kuga, Focus ST та нову Fiesta ST. Спеціаліст команди «Ford Team RS» з динаміки Девід Пут, зірка відео «Ford Fiesta ST на легендарній трасі № 7 у Ломмелі», був нагороджений за свою роботу над моделями Focus ST та новою Fiesta ST.

Журі, що складалося з журналістів з усього світу, які працюють в автомобільній галузі, назвало роботу команди «видатною в усіх сегментах», із «ненав’язливими та чуткими до керування автомобілями, водіння яких приносить незрівнянне задоволення», а внесок Пута охарактеризували як «фірмове відчуття та точність керування».

Даними нагородами визначають найкращі ідеї, інноваційні технології та досягнення у розвитку динамічних властивостей автомобілів. Кандидатів було відібрано читачами міжнародного видання Vehicle Dynamic International та його редакторським колективом.Ford випускає автомобілі, які мають не лише високу плавність руху, але й дарують задоволення від керування ними — це частина всесвітньої ДНК компанії; окрім того, Ford став єдиним виробником автомобілів, який двічі здобував обидві нагороди з самого початку історії премії у 2008 році.

Новий Ford Fiesta ST, який нещодавно вийшов на європейський ринок, має можливість настройки підвіски, кермового управління та гальм для оптимізації динамічних характеристик руху, а також систему керування крутним моментом (Torque Vectoring Control), яка застосовує гальмівне зусилля на внутрішньому боці переднього колеса при вході в поворот, що покращує зчеплення з дорогою та реакцію автомобіля на поворот керма.

«Створення автомобіля з найвищим можливим показником задоволення від їзди є одночасно і складним, і приємним», — пояснив Пут. — «Розумієш, що правильно склав формулу автомобіля, коли окрім їзди на ньому, не хочеться займатися нічим іншим».


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015