Встановлення денних ходових вогнів у «ВіДі Скай Моторз»!

09:51 17.04.2013
Встановлення денних ходових вогнів у «ВіДі Скай Моторз»!

Шановні власники автомобілів Mazda! В зв’язку з набранням чинності нової редакції Постанови Кабінету Міністрів України № 1306 від 10.10.2001 р. «Про правила дорожнього руху» (далі — Правила) відповідно до якої власникам транспортних засобів, з 1 жовтня по 5 травня поза населеними пунктами, необхідно буде їздити з увімкненими денними ходові вогнями або увімкненим ближнім світлом, якщо таких немає.

Офіційний дилерський центр «ВіДі Скай Моторз» нагадує Вам про існуючу послугу станції технічного обслуговування — встановленні денних ходових вогнів.

У новій редакції Правил зазначено, що денні ходові вогні — це зовнішні прилади освітлення білого кольору, передбачені конструкцією транспортного засобу, призначені для поліпшення видимості транспортного засобу під час його руху в світлий час доби. Автори змін до Правил вважають, що це нововведення дозволить поліпшити реакцію водіїв на мінливі дорожні умови.

Офіційний дилерський центр «ВіДі Скай Моторз» подбав про Вашу безпеку на дорогах і пропонує встановити ходові вогні ближнього світла за ціною від 1250,00 грн*. Таким чином Ви, не лише подбаєте про безпеку Вас та Ваших пасажирів на дорозі, а й надасте яскравого зовнішнього вигляду Вашому автомобілю.

Переваги:

Про необхідність використання денних ходових вогнів експерти в області автомобільної безпеки міркують ще з 1970 року. Численні дослідження показали, що застосування денних ходових вогнів дійсно підвищує безпеку на дорозі.

В якості денних ходових вогнів нерідко використовують фари дальнього або ближнього світла, протитуманні фари, покажчики повороту. Але найкраще себе зарекомендували окремі денні ходові вогні: вони споживають менше енергії в порівнянні з ближнім / дальнім світлом, на відміну від протитуманних фар не можуть засліпити стрічних водіїв, і не вносять недоречну двозначність, як у випадку з використанням постійно включених ламп поворотників. Крім того, світлодіодні денні ходові вогні гармонійно вписуються в зовнішність будь-якого автомобіля, і, в значній мірі, підкреслюють його індивідуальність і технологічність.

Ласкаво просимо в Офіційний дилерський центр «ВіДі Скай Моторз»!

Більш детальна інформація за телефоном (044) 591 88 88 та за адресою автосалону: вул. Велика Кільцева, 60 а, Софіївська Борщагівка, Київська обл., Україна, 08131

* Всі ціни вказані з урахуванням ПДВ.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015