Спростування недостовірної інформації

18:09 11.04.2013
Спростування недостовірної інформації

Редакція порталу InfoCar.ua цим повідомленням має на меті офіційно довести до відома наших читачів та відвідувачів наступну інформацію.

2 квітня 2013 року нами було отримано звернення від компанії ТОВ “ІТАЛАВТО ЦЕНТР” з вимогою спростування недостовірної інформації, яка, як вказано в тексті вимоги, була розміщена на сторінках ресурсу InfoCar.ua 6 березня 2013 року.

Наводимо текст інформації із звернення дослівно без редагування:

“Pavel Kaschuk Уважаемые представители Италавто и других дилеров Фиата мы игнорируем ваши машины из-за таких м.... как Вы. Я Вам уже 100 раз писал и буду писать... Засрали весь сайт нам своим гавном против конкурентов и поддельными лестными отзывами псевдовладельцев своих консерв, я вам обещал адекватную реакцию? Чего вы жалуетесь? Не умеете нормально рекламировать и продавать автомобили - идите со своими Фиатами, Лянчами и Альфами на авторынок и парьте их там. Попуститесь и научитесь нормально работать - обращайтесь. А пока идите подальше! :)”

Після отримання цієї вимоги редакція InfoCar.ua ретельно перевірила бази даних ресурсу www.infocar.ua та не виявила такої інформації. Однак з огляду на те, що користувачам сайту надано можливість розміщувати під матеріалами на сайті свої коментарі, вказуючи при цьому довільні імена, або псевдоніми (згідно з правилами користування сайтом), то редакція не відкидає можливості того, що подібний коментар дійсно міг бути розміщений будь-яким користувачем сайту від будь-якого імені, і беззворотньо знищений співробітниками сайту, як такий, що порушує правила користування сайтом, оскільки він може принижувати честь та гідність осіб та дискредитувати редакцію ресурсу.

Оскільки в програму сайту не закладено можливості зберігати знищені модератором коментарі, то редакція нажаль не може ані підтвердити, ані заперечити факт розміщення на сайті подібної інформації. Однак, з іншого боку у нас немає підстав піддавати сумнівам інформацію отриману від ТОВ “ІТАЛАВТО ЦЕНТР”.

Згідно законодавства в разі, коли автора недостовірної інформації встановити не можливо, як в даному конкретному випадку, відповідальність за спростування такої інформації лягає на редакцію ресурсу, яка створила можливість анонімного доступу до сайту.

Тому редакція InfoCar.ua з доброї волі виконує вимогу про спростування такої інформації. Редакція InfoCar.ua не поділяє думки автора вказаної інформації. Зокрема:

  1. Редакція InfoCar.ua з належною повагою ставиться до ТОВ “ИТАЛАВТО ЦЕНТР” та його співробітників, продукції концерну Fiat, зокрема якості автомобілів Fiat, Alfa Romeo та Lancia, та власників, покупців та тих, хто розглядає такі автомобілі для покупки, та до інших компаній, які займаються представництвом цих брендів в Україні.
  2. Редакція InfoCar.ua на даний момент не має інформації щодо публікації представниками вказаних вище компаній неправдивої інформації на ресурсі www.infocar.ua з приводу продукції концерну Fiat та інших автомобільних виробників. Але найближчим часом мы проведемо детальну перевірку цієї інформації.
  3. Редакція InfoCar.ua засуджує подібні висловлювання, якщо вони не мають конкретних доказів, та форму таких висловлювань.

З огляду на ситуацію, що склалася, найближчим часом редакція сайту розгляне питання введення обов'язкової попередньої реєстрації користувачів ресурсу для розміщення ними коментарів на сайті.


Источник: InfoCar.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015