У «ВіДі Скай Моторз» пройшов день відкритих дверей

09:55 11.04.2013
У «ВіДі Скай Моторз» пройшов день відкритих дверей

6 квітня 2013 в офіційному дилерському центрі «ВіДі Скай Моторз» відбувся день відкритих дверей для всіх шанувальників зухвалих автомобілів Mazda. У центрі уваги публіки в цей день були: нова Mazda 6 з об’ємом двигуна 2,5 л та оновлений кросовер Mazda CX-5 з об’ємом двигуна 2,5 л — саме ці моделі були представлені на тест-драйві, і всі бажаючі змогли випробувати нові технологічні автомобілі в дії.

Гості заходу змогли оцінити стильний дизайн і надзвичайну економічність нової Mazda 6, а також виражений спортивний дух і динамічність оновленої Mazda CX-5, що стала першою серійною моделлю, яка представляє нову філософію дизайну Mazda «KODO — душа руху».

Відвідувачі салону в теплій неформальній атмосфері пригощалися смачними закусками та напоями, а також мали змогу сфотографуватися на фоні автомобільних новинок. Відчуття драйву посилювали запальні діджейські сети. Партнером заходу виступив смачний чай Curtis.

«ВіДі Скай Моторз» дякує всім учасникам заходу та сподівається, що в майбутньому подібні теплі зустрічі стануть традицією.

Чекаємо Вас в офіційному дилерському центрі Mazda «ВіДі Скай Моторз» за адресою: вул. Велика Кільцева, 60а.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015