АКЦІЯ! Автофітнес від УкрАВТО: Твоє авто у формі!

10:49 05.04.2013
АКЦІЯ! Автофітнес від УкрАВТО: Твоє авто у формі!

Традиційно, на початку весни Корпорація УкрАВТО проводить масштабну сервісну підготовку автомобілів до нового сезону. В цьому році, компанія пропонує своїм клієнтам нову сервісну акцію «Автофітнес від УкрАВТО: Твоє авто у формі!, в рамках якої автовласники матимуть можливість не лише оздоровити своє авто, а й зекономити чималі гроші.

Спортивно-оздоровча програма діятиме з 18 березня по 30 квітня у всій сервісній мережі УкрАВТО. *

Мускульні лінії вашого автомобіля ослабли? Двигуну не вистачає потужності, а шини потребують – «Підкачай!» - відповідь лише одна – для відновлення сил Вашому авто необхідна професійна фітнес-терапія!

Піклуючись про безпеку своїх клієнтів, Корпорація УкрАВТО заздалегідь підготувала повний комплекс сервісних тренувань та оздоровлюючих вправ «Автофітнес», які дозволяють оперативно привести у тонус вашого автомобільного друга.

Так, у період з 18 березня по 30 квітня, завітавши на одну з сервісних станцій УкрАВТО, яких по всій Україні понад 200, клієнт зможе вигідно продіагностувати технічний стан свого автомобіля та суттєво заощадити на його «оздоровленні».

Всього за 111 грн. кожен клієнт зможе обрати один з 3-х наступних комплексів сервісних послуг:

  1. Діагностика ходової частини та двигуна за 111 грн.
  2. Контроль та регулювання кутів встановлення коліс – 111 грн.
  3. Шиномонтаж – від 111 грн.

Кваліфіковані фахівці УкрАВТО в якості професійних сервіс-тренерів знайдуть індивідуальний підхід до кожного автомобіля і в залежності від його технічного стану та особливостей комплектації порадять необхідну для нього фітнес-програму.

Окрім цього, в разі усунення та ремонту недоліків на сервісній станції Корпорації УкрАВТО кожний учасник акції отримає 3% картку «СarMan@CarWoman».


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015