Сенсаційна пропозиція для Volkswagen Polo sedan!

15:33 28.03.2013
Сенсаційна пропозиція для Volkswagen Polo sedan!

Сенсаційна новина для власників та охочих придбати Volkswagen Polo sedan! Відтепер, обравши цей автомобіль в комплектації Trendline, Ви отримуєте не просто якісний високофункціональний седан, а ще й маєте можливість облаштувати його механічним кондиціонером та зробити Вашу подорож ще більш комфортною!

Таким чином, ставши власником Volkswagen Polo sedan у комплектації Trendline, Ви отримуєте максимальний рівень комфорту та функціональності. Нагадуємо, що в автомобіль даної комплектації входить багате серійне обладнання серед якого антиблокувальна гальмівна система ABS, електричні склопідйомники, кріплення Isofix на задньому сидінні та багато інших функціональних доповнень

Volkswagen Polo sedan спроектовано з урахуванням кліматичних і дорожніх умов України. Він володіє традиційною для Volkswagen якістю та надійністю і все це запропоновано в поєднанні з помірною ціновою політикою. На цьому автомобілі можна сміливо відправлятися в далеку подорож, адже в ньому все продумано для Вашого максимального комфорту.

А для найвибагливіших клієнтів можна запропонувати комплектацію Comfortline, до якої вже серійно входить електрорегулювання та обігрів зовнішніх дзеркал заднього виду та механічний кондиціонер. Також Volkswagen Polo sedan в цій комплектації серійно обладнано підігрівом передніх сидінь. Це зробить Вашу подорож не тільки комфортною, а й теплою, що особливо актуально в холодну пору року.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015