Прем’єра нового Porsche Cayman у Києві!

15:16 25.03.2013
Прем’єра нового Porsche Cayman у Києві!

Київ. 22 березня 2013 року відбулася презентація третього покоління моделі Porsche Cayman – автомобіля, створеного за власними правилами. Він знає лише один закон: закон повороту, та демонструє новий підхід до концепції середньомоторного автомобіля – більш сучасного та незалежного. Це нове двомісне купе розроблене цілковито з нуля. Автомобіль став нижчим та довшим, легшим та швидшим, ефективнішим, потужнішим та динамічнішим, ніж будь-коли. Довша колісна база, ширша колія та більші колеса покращують спортивні якості автомобіля до рівня, недосяжного для конкурентів.

Незважаючи на аномальну стихію, що панувала цього вечора у місті, справжні шанувальники бренду змогли прибути до «Порше Центру Київ» для знайомства та святкування появи нового спортивного представника славнозвісного бренду. Як і завжди, знаменна подія пройшла у вузькому колі однодумців, невимушеній дружній атмосфері розкоші та комфорту. «Наче день народження доброго друга», – так прокоментував свої враження про захід один із гостей презентації.

Традиційно для заходів Porsche офіційна частина вечора розпочалася з вітальної промови бренд-директора Porsche в Україні, Сергія Корольова, та демонстрації присвяченого моделі емоційного відео, фінальним акордом якого став довгоочікуваний дебют третього покоління Porsche Cayman. Емоційність автомобіля, його індивідуальність та сучасність протягом урочистого заходу підкреслювали ексклюзивний діджей-сет з ритмами руху великого міста, яскраві коктейлі, вишукані страви надсучасної молекулярної кухні та, звісно ж, захоплення та безкомпромісне бажання володіти новим Porsche Cayman.

До речі, настрій, що панував у залі, свої почуття та відгуки від зустрічі з новим поколінням двомісного середньомоторного спортивного автомобіля гості події фіксували у цифровій книзі відгуків, тим самим будуючи невід’ємну частину історії моделі Cayman в Україні. «Величезний комплімент для Cayman», «Porsche дарує задоволення», «Тільки Cayman» – ось лише невелика частина всієї гами почуттів, які наповнювали цей неочікувано зимовий, проте все ж таки весняний вечір. Тож, як і завжди, маємо безперечний підсумок: Porsche – це легенда, це пристрасть, втілена в автомобілях, а новий Porsche Cayman є яскравим доказом активної спортивної сили! Відчути неперевершене натхнення та азарт можна лише за кермом автомобіля, що виходить за рамки буденності. І це є Porsche Cayman.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015