Спеціальна пропозиція на Volkswagen Multivan

17:21 13.02.2013
Спеціальна пропозиція на Volkswagen Multivan

ТОВ "Порше Україна" анонсує спеціальну пропозицію - «2 тонни пального у подарунок!»

Станьте учасником даної акції та забудьте про витрати на пальне!

Нашим Клієнтам, що у період з 01.02.2013 по 30.04.2013 стануть щасливими власниками Volkswagen Multivan, ми гарантуємо паливну картку від мережі заправних комплексів «ОККО» на 2430 літрів дизельного пального «Pulls Diesel».

Для участі в акції достатньо лише завітати до автоцентру "Автомир", та вибрати свій власний Volkswagen Multivan, а наші консультанти допоможуть Вам із комплектацією.

Ми піклуємося про наших Клієнтів та їхні автомобілі, тому розробили дану пропозицію. Тепер Ви маєте змогу користуватися високоякісним пальним європейського рівня, що відповідає Державному Стандарту України ДСТУ 4840:2007 «Паливо дизельне підвищеної якості», європейському EN 590:2009 та екологічному стандарту ЄВРО 5. Pulls Diesel - це дизельне пальне нового покоління від мережі АЗК «ОККО». Воно забезпечує:

Цими властивостями пальне «Pulls Diesel» завдячує наявності у його складі: захисних та мийних компонентів, що запобігають утворенню нагару, попереджують появу іржі та видаляють існуючі нагари; компонентів піногасіння, що дозволять повністю заповнити бак автомобіля; підвищеному цетановому числу (до 55 одиниць).

За цим посиланням Ви можете більше дізнатися про дизельне пальне «Pulls Diesel».

Умови акції: під час підписання контракту на купівлю авто Покупець має придбати за 1 грн (з ПДВ) паливну картку мережі заправних комплексів «ОККО».Із рахунком на оплату автомобіля Покупець отримує рахунок на поповнення картки на суму у гривнях України, що дорівнює вартості 2430 літрів дизельного пального «Pulls Diesel» відповідно до тарифів «ОККО» на день придбання автомобіля. Щойно рахунок буде сплачено, еквівалентна сума у гривнях України буде зарахована на персональну паливну картку Клієнта та автоматично відбудеться активація картки. При цьому сума рахунку на придбання обраного Покупцем автомобіля буде сформована наступним чином та дорівнюватиме: розрахункова роздрібна ціна обраного автомобіля мінус еквівалентна сума, що сплачується для поповнення паливної картки мережі АЗК «ОККО». Зарахована на картку сума у гривнях України може бути використана Покупцем на придбання дизельного пального «Pulls Diesel» або «ДП Євро», а також супутніх товарів та послуг у мережі заправних комплексів «ОККО». Паливна картка захищається ПІН-кодом та діє в мережі АЗК «ОККО» і партнерів згідно преліку на сайті за цим посиланням і виключно на території України. Зачислення коштів на карту відбувається протягом доби.

За більш детальною інформацією про умови участі в акції та наявність автомобілів звертайтесь за тел.:(044) 566-00-40

Звертаємо Вашу увагу на те, що акційне ціноутворення діє на обмежену кількість автомобілів, тож пропонуємо Вам не гаяти часу та вже сьогодні завітати до автоцентру «Автомир». Акція діє доки автомобілі є у наявності. ТОВ "Порше Україна" залишає за собою право на припинення акції.


Источник: Порше Україна
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015