Новий KIA Cerato 2013 незабаром в «Автоцентрі на Борщагівці»

15:35 18.01.2013
Новий KIA Cerato 2013 незабаром в «Автоцентрі на Борщагівці»

Шановні пане та панове!

Поспішаємо повідомити, що презентація новинки New Cerato YD 2013 модельного року буде на початку лютого.

New Cerato побудований на абсолютно новій платформі новинка стала довша, ширше і нижче попередника.

Колісна база Cerato зросла на 50 мм і досягла 2,7 метра. За рахунок цього, за словами корейців, автомобіль став значно просторіше всередині, при цьому обсяг багажника збільшився до 421 літра.

Конструкція підвіски зі зміною поколінь не змінилася. Спереду і раніше встановлюються стійки типа McPherson, ззаду, як і колись, варто торсіонна балка.

У списку доступного для нового Cerato оснащення виявляться супутникове радіо, Bluetooth, круїз-контроль, підігрів всіх сидінь, дзеркал заднього виду і керма, система доступу в салон без ключа, двозонний клімат-контроль, система регулювання зусилля на кермі (Flex Steer), водійське сидіння з електрорегулюванням по 10 напрямам і вентиляцією.

Поспішайте! Кількість автомобілів обмежена.

Наразі модельний ряд KIA в «Автоцентрі на Борщагівці» налічує 12 моделей – Carens, Cerato, CeratoKoup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio, Sorento, Soul, Sportage, та Venga.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в «Автоцентрі на Борщагівці», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок є підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015