Новий КІА Sorento дебютував в Україні!

16:37 10.12.2012
Новий КІА Sorento дебютував в Україні!

Дебют нового КІА Sorento в Україні відбувся 6 грудня 2012 року в рамках щорічного Фестивалю «УКРАВТО «4х4» на гірськолижному курорті Буковель.

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» традиційно бере участь у цьому заході, тож учасники фестивалю і журналісти матимуть можливість одними з перших оцінити новий Sorento в Україні в гірських Карпатах.

Нова модель надзвичайно успішного позашляховика Sorento від KІА, зазнала істотних вдосконалень. Дизайнери KIA Motors перепроектували в авто кузов, покращили двигун для збільшення економії пального та зменшення рівня викидів, вдосконалили ходові якості та керованість. В новому Sorento з’явились додаткові функції із забезпечення комфорту та безпеки, а також новий екстер’єр.

“Новий Sorento, безумовно, вразить шанувальників КІА, які цінують в автомобілях елегантність та довершеність, - наголосила Генеральний директор компанії «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційного дистриб’ютора автомобілів КІА в Україні, Ніна Васадзе. - Завдяки роботі провідних дизайнерів компанії - Пітеру Шраєру та Тому Кернсу, Sorento став більш атлетичним та сучасним, а його покращені технічні характеристики вивели автомобіль на якісно новий рівень.”

Зокрема команда конструкторів змінила зовнішній вигляд передньої та задньої частин автомобіля разом з решіткою радіатора,створила нові фари зі світлодіодними габаритними вогнями та зробила протитуманні фари вертикальними.

Припаркуватись власникам нового Sorento допоможе система автоматичної парковки. Вона визначає, чи розміститься автомобіль в обраному місці.

В Україні новий Sorento матиме повний привод. На вибір покупців пропонуватиметься автоматична та механічна коробки передач, а також бензинові та дизельні двигуни, об’ємом у 2,4 та 2,2 літри та потужністю у 176 та 197 кінських сил відповідно. Ціни на новий KIA Sorento в Україні стартуватимуть від 309 960 гривень.

За детальною інформацією звертайтесь за телефоном тел..(044) 507-13-05

Чекаємо на ВАС, за адресою м. Киев, Петропавлівська Борщагівка, вул. Велика Кільцева, 2


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015