Volvo Car Corporation презентувала V40 R-Design

11:58 21.09.2012
Volvo Car Corporation презентувала V40 R-Design

Презентований новий Volvo V40 R-Design створений для тих, хто прагне привернути погляди до дійсно стильного та динамічного вигляду автомобіля. Обіцяний вигляд у швидкому русі підтверджується інтер’єром створеним для водія та спритним водінням з продуктивність до 254 кінських сил.

«V40 R-Design створений для індивідуалістів, які обожнюють шалену швидкість та речі, котрі додають «перчинку» в їхнє життя. Особлива увага приділена як дизайну, так і динамічності у русі», говорить Лекс Керсмакерс, Віце-президент по управлінню стратегією продуктів та транспортної лінійки.

Зовнішній вигляд, який надзвичайно приваблює увагу, було навмисне розроблено для покупців, котрі хочуть поставити власний відбиток на їхньому автомобілі.

Унікальний R-Design передньої решітки – шовкова металева смужка, яка обрамлює глянцеву решітку. Спортивність ще більше підкреслюється металевим дифузором, металевими деталямизі спеціальним покриттям та новими подвійними патрубками вихлопної системи. Диски (17 чи 18 дюймові) з п’ятьма спицями завершують стильний та динамічний вигляд.

Окрім неперевершеного синього кольору (Rebel Blue), покупці V40 R-Design мають можливість обрати один із шести доступних кольорів кузова автомобіля.

Інтер’єр R-Design нового покоління з інтерактивною панеллю в сяючому синьому кольорі

Інтерактивна панель нового V40 вже значно привернула увагу, як ЗМІ так і споживачів. Можливість обирати оформлення панелі поміж трьох різних конфігурацій, кожна з яких зі своїми унікальними функціями – Елегант, Еко та Перформенс – також надана і для V40 R-design. В даному випадку всі моделі оснащені однаковим сяючим синім кольором.

«Сидіння та деталі інтер’єру нового покоління R-Design підкреслюють відмінний від інших Скандинавський дух абсолютно нового V40. R-Design особливо привабливий для споживачів, котрі полюбляють активний стиль керування та індивідуальний, експресивний дизайн. Ми багато спілкувались з нашими споживачами, щоб впевнитись, що кожна окрема деталь робить свій внесок з метою підкреслення індивідуальності, вдосконалюючи враження, котрі вони прагнуть отримати», говорить Лекс Керсмакерс.

Для оббивки сидінь використано поєднанням чорного текстилю «Нубук» та перфорованої шкіри з вишитим лого R-Design – літерою «R» синього кольору. Сидіння, повністю покриті шкірою, доступні як додаткова опція.

Зручне, створене саме для водія навколишнє середовище, також відображається і в спеціально розробленому рульовому колесі, важелі перемикання передач, ручному гальмі і спортивних педалях. Унікальний духR-Design посилюється поєднанням нових алюмінієвих вставок з перфорацією та чорної шкіри зі спеціальними прошивками і чорною оббивкою стелі салону.

Спортивне керування з широким діапазоном двигунів

R-Design може бути оснащено будь-яким двигуном, який доступний для нового Volvo V40, починаючи з дизельного двигуна D2 на 115 к.с.(3.6 л/100 км) та наднизьким рівнем викидів СО2 в 94г/км до високопродуктивного турбо двигуна Т5 із 254 к.с.

«Сухі параметри як швидкість та прискорення не можуть повністю задовольнити шанувальників R-Design. Саме тому було створено індивідуальність у кожній деталі нового V40 R-Design для тих клієнтів, чий ритм життя є дуже швидким. Маневреність та точність однаково важливі для таких індивідуалістів. Обидва, як Динамічне шасі, так і опційне шасі Спорт, розроблені, щоб запропонувати інтенсивне керування, незалежно від того, чи ви надаєте перевагу максимальній паливній економічності чи швидкості», говорить Лекс Керсмакерс

Більш низьке та жорсткіше шасі Спорт

Шасі було розроблено у співпраці зі шведським гонщиком Робертом Дальгрен з команди Volvo Polestar Black R.

Опційне шасі Спорт на 10 мм нижче у порівнянні з Динамічним шасі. Пружини і амортизатори більш жорсткі, що в результаті дозволяє із задоволенням керувати автомобілем з повним контролем. Передні стійки McPherson оснащені 25 мм поршневими штоками. Дана жорсткість дозволяє значно краще поглинати додаткові бічні навантаження.

В задній частині V40 оснащена однотрубними амортизаторами, які стискаються та повертаються у початкове положення через один клапан. Це дає коротший та швидший потік рідини, що в свою чергу означає, що амортизатор реагує швидше. Стабілізатори поперечної стійкості зі збільшеним діаметром також роблять свій вклад в спортивне керування.

В стандартному Динамічного шасі також використовується жорстка конструкція та низький центр, що сприяють швидко реагуючому характеру, орієнтуючись на водійські навики, при цьому буде забезпечуватись достатній рівень комфорту.

«V40 R-Design спритний, чуйний, створений для задоволення при керуванні. Обидва типи шасі дозволять водію постійно відчувати повний контроль. Ви отримаєте задоволення, як від керування по звивистій дорозі сільської місцевості, так і від водіння у жвавому русі великого міста», говорить Пітер Мертенс, віце-президент по дослідженнях та розвитку у Volvo Car Corporation.

Орієнтація на водія також приваблює і молодих покупців

Абсолютно новий Volvo V40 R-Design буде доступним на всіх ринках, котрі представляють Volvo V40. Volvo Car Corporation очікує, що близько 10 відсотків всіх покупців V40 оберуть саме R-Design.

«Моделі R-Design відіграють значну роль у збільшенні наших продажів та у зниженні базового віку наших клієнтів. Ми вважаємо, що новий V40 R-Design доповнить даний тренд новими імпульсами», говорить Лекс Керсмакерс.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015