Інформація ДАІ про порушення правил дорожнього руху в столиці 20.09.2012

11:49 21.09.2012
Інформація ДАІ про порушення правил дорожнього руху в столиці 20.09.2012

У четвер, 20 вересня співробітники столичної ДАІ виявили 560 водіїв порушників. Найбільш розповсюдженим порушенням залишається перевищення швидкості. Лише минулу добу було виявлено – 278. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння затримано – 43 водія, невиконання дорожніх знаків та розміток - 44, без необхідних документів - 28, порушення правил проїзду перехресть - 15, порушення водіями правил перевезення дітей - 14. Крім того, за порушення правил проїзду залізничних переїздів до відповідальності притягнуто 9 водіїв. ДАІ Києва звертає увагу водіїв на те, що в столиці з 19 вересня по 14 жовтня тривають профілактичні заходи під умовною назвою «Увага! Залізничний переїзд! Інспектори ДАІ проведуть профілактичні бесіди в автогосподарствах де роз’яснять мету та завдання проведення заходів. Крім того, будуть здійснені обстеження залізничних переїздів з питань їх утримання, наявності відповідних світлофорних об’єктів, дорожніх знаків, тощо. В разі виявлення порушень посадові особи будуть притягнені до адміністративної відповідальності. Нарядами дорожньо-патрульної служби ДАІ також будуть проводитись профілактичні заходи по недопущенню порушень водіями Правил переїзду через залізничні переїзди.

За минулу добу зареєстровано 4 ДТП, в яких 1 особа загинула та 6 - отримали травми.

Вчора в столиці було скоєно 3 незаконних заволодіння транспортними засобами- Дніпровський район: а/м «АУДІ А6», н.з. ВХ5915АІ, 2001 р.в., синій; Шевченківський район а/м «БМВ Х5», н.з. АА9687КІ, 2011 р.в., чорний; Деснянський район а/м «Тойота Корола», н.з. СВ9492АК, 2008 р.в., синього кольору. Прийнято міри розшуку.

Інспекторами полку ДПС ДАІ виявлено раніше викрадений автомобіль «КРАЗ». Вантажівка занчилась у розшуку з серпня місяця минулого року. Крім того, виявлено 4 автівки, що знаходились у розшуку.

У Шевченківському районі 20 вересня інспекторами ДАІ за хабарництво затримали водія автомобіля «БМВ-320». Аби уникнути адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху чоловік пропонував хабар у розмірі 500 гривень. Водія доставлено до райуправління міліції.

Крім того, до райуправління міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено -1 особу. Також співробітники ДАІ в Оболонському районі затримали жінку, яка знаходилась у розшуку за скоєння крадіжки.

Державтоінспекція повідомляє, що з 19 вересня по 14 жовтня в столиці триває комісійне обстеження під умовною назвою «ДОРОГА» експлуатаційного стану утримання дорожньо-транспортних споруд і вулично-дорожньої мережі, в межах міської смуги, об’єктів дорожнього сервісу, а також облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок і місць концентрації ДТП, тощо. ДО УВАГИ ВОДІЇВ!

Столична Державтоінспекція інформує, що у зв'язку з проведенням реконструкції транспортної розв'язки на Поштовій площі з 22 год. 16 вересня 2012 до 25 травня 2013 року буде внесено зміни в організацію дорожнього руху транспорту, а саме:

Державтоінспекція звертається до водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, а також радить неухильно дотримуватись вимог дорожніх знаків і передусім тимчасово встановлених.


Источник: УГАИ
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015