Інформація ДАІ про порушення правил дорожнього руху в столиці 18.09.2012

12:34 19.09.2012
Інформація ДАІ про порушення правил дорожнього руху в столиці 18.09.2012

За 18 вересня співробітники столичної ДАІ виявили 787 водіїв порушників. Найбільш розповсюдженим порушенням залишається перевищення швидкості. Лише минулу добу було виявлено – 416. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння - 43, порушення правил проїзду перехресть - 13, порушення водіями правил перевезення дітей-9. Крім того, виявлено 26 порушників-пішоходів.

За минулу добу зареєстровано 4 ДТП в яких 4 особи отримали травми. Серед травмованих є дитина – пішохід. Автопригода сталась 18 вересня о 17 годині 40 хвилин на проспекті Миру, 2 що у Дніпровському районі. За попередніми даними автомобіль рухався з боку Харківського шосе у напрямку вулиці Чудновського. Водій керуючи автомобілем «Hyundai Tucson» на регульованому пішохідному переході скоїв наїзд на ученицю 8-го класу, яка поверталась з прогулянки до дому. Дівчинка переходила дорогу на дозволяючий зелений сигнал світлофора. Внаслідок наїзду дитину з переломом лівої гомілки доставили до дитячої лікарні. Чому водій допустив наїзд та не надав перевагу в русі пішоходу з’ясовуватиме слідство. Столична Державтоінспекція вкотре звертається до водіїв з проханням – наближаючись до пішохідних переходів зменшуйте швидкість, під час руху не користуйтесь мобільними телефонами та не забувати про уважність та обережність за кермом.

Незаконних заволодінь транспортними засобами не зареєстровано.

Вчора, у Святошинському районі інспекторами ВДАІ Святошинського району виявлено автомобіль «Мерседес Бенц 300», яким незаконно заволоділи невстановлені особи у липні місяці по вулиці Григоровича-Барського, 7-а. Вчора, співробітниками ДАІ виявлено 10 автомобілів, що знаходились у розшуку. Крім того, за хабарництво співробітники ДАІ у Шевченківському районі затримали водія автомобіля «Мерседес Бенц Атего-1318». Аби уникнути адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху чоловік пропонував хабар у розмірі 400 гривень. Водія доставлено до райуправління міліції.

До райуправління міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено - 2 особи, за хуліганство - 2, за підробку документів (посвідчення водія) - 1, за перевезення вантажу без документів - 2, за крадіжку - 1, за порушення паспортно-візових правил - 1.

ДО УВАГИ ВОДІЇВ!

Столична Державтоінспекція інформує, що у зв'язку з проведенням реконструкції транспортної розв'язки на Поштовій площі з 22 год. 16 вересня 2012 до 25 травня 2013 року буде внесено зміни в організацію дорожнього руху транспорту, а саме:

Державтоінспекція звертається до водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, а також радить неухильно дотримуватись вимог дорожніх знаків і передусім тимчасово встановлених.


Источник: УГАИ
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015