Ford представляє повністю оновлені Transit і Transit Connect на заході «Go Further»

11:00 10.09.2012
Ford представляє повністю оновлені Transit і Transit Connect на заході «Go Further»

Ford представляє нове покоління комерційних автомобілів Transit, розроблених на нових міжнародних платформах і призначених для продажу в Європі, Північній Америці та інших країнах світу.

Міцний, функціональний та професійний повністю оновлений Ford Transit піднімає вантажні можливості та діапазон застосування комерційного фургона середнього класу на новий рівень; він заміняє важчий Transit вантажопідйомністю 2 тонни в Європі та всьому світі, а також заміняє E-Series у Північній Америці.

Стильний повністю оновлений Ford Transit Connect вражає своєю вантажопідйомністю, надійністю та паливною економічністю, пропонуючи найкращий у класі автомобіль у тому, що стосується витрат на експлуатацію.

АМСТЕРДАМ, 6 вересня 2012 р. – Компанія Ford презентувала нове покоління Transit, комерційних автомобілів світового класу на своєму заході «Go Further».

Створені в Європі в рамках світової стратегії розроблення продукції «Єдиний Ford» (“One Ford”), моделі Ford Transit і Ford Transit Connect будуть продаватися в Європі, Північній Америці та інших регіонах світу. Асортимент модифікацій буде підбиратися окремо для кожного регіону, відповідно до потреб місцевих споживачів.

«Ці нові вироби будуть перевозити важчі вантажі, виконувати тяжчу роботу, довше служити та будуть дешевшими в експлуатації, тобто продовжать робити те, що Ford Transit робив протягом 47 років, – сказав Радж Наїр (Raj Nair), віце-президент з розробки світової продукції Ford Motor Company. – Безпрецедентний вихід на ринок двох повністю оновлених моделей зміцнить положення Ford як лідера із забезпечення потреб покупців комерційних автомобілів по всьому світу».

Поява нового покоління Transit і Transit Connect – це великий крок до досягнення мети, яку компанія Ford поставила перед собою, – повністю оновити всю свою лінійку комерційних автомобілів для Європи до кінця 2013 року.

Використовуючи найсучасніші світові платформи, ці дві моделі яскраво демонструють новий підхід Ford до розроблення нового покоління провідних у класі комерційних автомобілів, що мають задовольняти потреби клієнтів на всіх ринках світу.

Нові автомобілі спираються на майже 50 років досвіду зі створення комерційних фургонів, що були і залишаються лідерами ринку. Вони були спроектовані в Центрі інновацій Ford, який спеціалізується на розробках для комерційних автомобілів в Європі. Для створення новинок було використано світові ресурси з розробки продукції.

Повністю оновлений Ford Transit заміняє важчі модифікації Transit вантажопідйомністю 2 тонни в Європі та всьому світі, а пізніше повністю замінить популярну лінійку E-Series у Північній Америці. Міцний, функціональний та професійний повністю оновлений Ford Transit піднімає вантажні можливості та діапазон застосування комерційного фургона середнього класу на новий рівень.

Повністю оновлений, наділений більшими вантажними можливостями Transit пропонує багату добірку типів кузова та модифікацій, включаючи декілька варіантів довжини колісної бази, висоти даху та нові версії типу «шасі з капотом та торпедо». Розробники створювали асортимент під потреби клієнтів головних ринків світу, де будуть продаватися нові моделі.

В Європі буде запропоновано повний асортимент типів кузова та модифікацій Transit, передньо-, задньо- та повноприводні версії. На всіх з них буде встановлено дизель Duratorq TDCi 2,2 л останнього покоління.

У Північній Америці клієнти зможуть обрати один з двох бензинових двигунів (уже перевірений в експлуатації 3,5-літровий EcoBoost V6 та новий мотор V6) або ж дизельний варіант. Асортимент включає декілька варіантів висоти даху, у тому числі ексклюзивний варіант з низьким дахом, а також декілька варіантів колісної бази та добірку моделей «шасі з кабіною» з версіями для стандартних та важких умов експлуатації. Північноамериканські фургони Transit будуть вироблятися в Канзас-Сіті разом з Ford F-150.

Стильний повністю оновлений Ford Transit Connect установить нові стандарти для сегмента комерційних автомобілів вантажопідйомністю до однієї тонни в тому, що стосується вантажопідйомності, вантажомісткості, витрат на експлуатацію та надійності.

Новий Transit Connect, наявний у версіях з короткою та довгою колісними базами, запропонує європейським та північноамериканським клієнтам вантажний відсік, що за практичністю та діапазоном застосування є найкращим у сегменті та має низку інновацій, що підвищують щоденну продуктивність роботи.

Завдяки двигунам із сучасними технологіями зниження рівня викиду CO2 Transit Connect має найкращу в класі паливну економічність на всіх ринках, де він буде продаватися. В Європі гама двигунів включатиме високопродуктивні компактні дизельні та бензинові мотори, тоді як США матиме свій ряд бензинових агрегатів.

Нова модель має стильний кокпіт з дизайном та якістю оформлення на рівні салону легкового автомобіля та пропонує найсучасніші технології інтер’єру Ford та функції допомоги водію.

Бренд Ford Transit заробив собі легендарну репутацію міцного та надійного автомобіля, і нові міжнародні Transit створювалися як продовжувачі цієї традиції. І повністю оновлений Transit, і повністю оновлений Transit Connect пройшли надзвичайно сурові випробування Ford для комерційних автомобілів та перевірку на витривалість. У рамках цих випробувань автомобілі подолали мільйони кілометрів у важких умовах лабораторій, випробних полігонів та реальної експлуатації в автопарках корпоративних клієнтів Ford.

«Наші нові міжнародні лінійки Ford Transit будуть повністю відповідати своєму призначенню, – сказав Наїр. Це найміцніші, найефективніші та найпродуктивніші фургони за всю історію компанії. Це початок нового розділу в історії успіху Transit».

В європейські салони повністю оновлені Transit і Transit Connect почнуть надходити до кінця 2013 року.

У Північній Америці повністю оновлені Transit і Transit Connect мають вийти в продаж до четвертого кварталу 2013 року.

Дві нові моделі приєднаються до Transit Custom у славетній лінійці комерційних автомобілів Ford у Європі. Абсолютно новий Transit Custom, орієнтований на ринок комерційних автомобілів вантажопідйомністю одна тонна, вже продається в різних країнах Європи. Він не буде випускатися у Північній Америці, але пізніше він з’явиться в ніших окремих регіонах світу.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015