В липні Chery E5 з'явиться в Україні

16:55 12.07.2012
В липні Chery E5 з'явиться в Україні

Довгоочікувана рестайлінгова модель, дебют якої відбувся в травні на Sia-2012, з'явиться в Україні в другій половині липня. Ціна автомобіля – 92960 гривень і замовити новинку можна вже зараз. Chery E5 (Чері І5) – передньопривідний п'ятимісцевий седан класу C. Е5 в модельному ряді Чері замінить Chery Elara. Рестайлінгова версія отримала нові радіаторні грати сучасніших контурів, змінилася форма фар головного світла, багажник, оптика задніх ліхтарів стала ще досконалою.

У просторому салоні не можна не звернути увагу на передню панель, матеріали для якої виготовляють провідні виробники, які отримали визнання у всьому світі. E5 є результатом багатолітніх незалежних досліджень у сфері найсучасніших технологій

E5 поставлятиметься до України з новим економічнішим двигуном ACTECO об'ємом 1,5 л, який відповідає стандарту Євро-4, потужністю 109 л. с., з моментом, що крутить, в 140 Нм – при цьому, зменшивши об'єм, удалося зберегти і поліпшити динамічні характеристики автомобіля. Chery E5 оснащена незалежною підвіскою багатоважеля Мcpherson, адаптованою до стандартів цього класу автомобілів, системами активної і пасивної безпеки ABS + EBD. Одна з конструктивних особливостей автомобіля Chery E5 – структура пасажирського осередку салону, яке ще називають «осередок безпеки», і комбінація таких систем активної і пасивної безпеки, як антиблокувальна система гальм (ABS) і система електронного розподілу гальмівного зусилля (EBD), дискові гальма на передній і задній осях і, звичайно ж, подушки безпеки. Це все сприяло тому, що серед інших азіатських автовиробників ця модель Чері отримала кращу оцінку на краш-тестах, С-ncap, що проводяться, – при тесті на фронтальне зіткнення.

Е5 – автомобіль для тих, хто стежить за тенденціями моди в автомобілебудуванні і не хоче бути схожим на інших, цінує свободу і несподівані рішення. Це автомобіль, скроєний за законами високого автомобільного жанру: строгий і елегантний європейський стиль, модний і по-справжньому розкішний дизайн інтер'єру.

За детальною інформацією звертайтесь до консультантів автосалону,тел..(044)507-13-05


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015