Безпечна зима з УкрАВТО

11:36 25.10.2010
Безпечна зима з УкрАВТО

25 жовтня в сервісній мережі УкрАВТО стартувала нова сезонна акція «Безпечна зима з УкрАВТО», в рамках якої кожен клієнт матиме можливість всього за 1 грн.* провести комплексну діагностику свого автомобіля та зекономити чималі гроші на  подальшому відновлювальному ремонті.

Ви вже підготували свій автомобіль до зими? Ні?! Тоді Вам не варто зволікати і марно гаяти свій час. Лише з 25 жовтня по 20 грудня 2010 року, завітавши до однієї з сервісних станцій УкрАВТО, власники автомобілів зможуть всього за 1 грн.* здійснити комплексну безкоштовну діагностику свого автомобіля.

Висококваліфіковані спеціалісти сертифікованих сервісних центрів УкрАВТО, які оснащені новітнім обладнанням, проведуть якісну перевірку стану днища та ходової частини автомобіля, а також продіагностують рівень робочих рідин та інжекторну паливну систему.

«Вчасно невиявлені несправності рано чи пізно призводять до серйозних збоїв в роботі автомобіля. Так як взимку функціональна система автомобіля дуже часто піддається несприятливому впливу складних погодних умов, ми радимо заздалегідь убезпечити свій автомобіль від непередбачуваних ситуацій на зимових дорогах, скориставшись при цьому перевагами вигідної осінньої пропозиції  від УкрАВТО.» – коментує Олександр Федоров, Заступник Голови Правління УкрАВТо з сервісу та запасних частин.

У разі виявлення недоліків в функціональній системі автомобіля, клієнт додатково отримує мінус 30% на ремонт та усунення виявлених несправностей. Крім того, за умови придбання автошини на сервісному підприємстві УкрАВТО, послуги з шиномонтажу та балансування будуть коштувати на 40% дешевше.

Сервіс УкрАВТО завжди до Ваших послуг!

* Придбання вище згаданих сервісних послуг за спеціальною ціною – 1 грн. можливе лише за умови подальшого усунення виявлених недоліків на сервісних підприємствах УкрАВТО. У випадку відсутності несправностей та дефектів, або небажання клієнта проводити ремонт на сервісному підприємстві «УкрАВТО», клієнт сплачує 50% вартості здійсненої діагностики, згідно розцінок підприємства.

Корпорація УкрАВТО володіє найбільш розгалуженою в Україні сервісною мережею — понад 400 станцій технічного обслуговування, які розташовані у всіх регіонах країни. Серед них — фірмові станції, що спеціалізуються на обслуговуванні автомобілів окремих брендів, та універсальні сервіси. Сервісні центри УкрАвто оснащені новітнім технологічним обладнанням, спеціалісти сервісу – справжні професіонали з багатолітнім досвідом роботи. Більше мільйона клієнтів УкрАВТО задоволені рівнем нашого сервісного обслуговування.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015