Сконструюй авто своєї мрії

10:58 19.07.2010
Сконструюй авто своєї мрії

Рівненський холдинг «АВТОГРАД» з радістю презентує вам новий проект, який ми розробили, щоб перетворити для кожного з вас простий процес придбання стандартної машини в унікальний процес створення свого авто. Такого авто, яке буде максимально відповідати вашим уявленням і смакам.

Тепер, завдяки нашій домовленості з виробниками брендів Honda, Volkswagen, Seat, Skoda, Renault та Fiat, в нас є можливість запропонувати вам на вибір десятки варіантів базових версій авто і майже сто додаткових опцій.

Справа не лише в кольорі кузова чи потужності двигуна. Наприклад, шкіряне кермо зазвичай пропонують тільки в комплектації «люкс», а насправді воно подобається майже всім чоловікам.

Тепер завдяки програмі «Сконструюй авто своєї мрії» таке кермо може поставити собі кожен. Часто клієнти замовляють додаткові подушки безпеки, особливо якщо знають, що на задньому сидінні буде їхати дитина. Адже ніхто не байдужий до безпеки власних дітей. Зрозуміло, що оздоблення салону важливо обговорити з родиною і насамперед з жінкою.

Основні переваги програми «Сконструюй авто своєї мрії»

Приведіть в Автоград на Пухова,85 дружину, родину та друзів, отримайте консультації і довідкові матеріали і створіть авто «під себе», не таке як в усіх! Це можна зробити вже зараз, прямо сьогодні!

Чекаєм на вас в АВТОГРАДІ на Пухова, 85, м. Рівне. Додаткову інформацію ви можете отримати за телефоном(0362) 69-00-03 (код оператора 0), 093 312 32 65, на сайті www.ve.com.ua та безпосередньо в автосалонах.


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015