У Рівному проходить виставка комерційних автомобілів Renault

14:23 09.06.2010
У Рівному проходить виставка комерційних автомобілів Renault

Караван комерційних автомобілів завітав до Рівного. Виставка авто, орієнтованих на малий та середній бізнес до 11 червня проходить на території гіпермаркету FOZZY. Там представлені як відомі, так і нові моделі комерційного транспорту від Renault. Організатор виставки в Рівному – офіційний дилер Renault компанія «Славекс-Авто».

 

Автомобілі для бізнесу доповнені трьома новими моделями , серед яких Renault Logan Van, Renault Logan Pick-Up та новий Renault Kangoo. Європейці вже давно оцінили перевагу автомобілів RENAULT . Вже протягом 12 років Ranult – номер 1 в Європі( за продажами комерційних автомобілів вантажопідйомністю до 3,5 т):

Найбільшу ставку представники Рено роблять на новинку з лінійки Логан - комерційний Renault Logan Van.

В цій моделі передбачено 2 місця для пасажирів та досить великий місткий фургон для вантажу, довжиною до 1,94 м. Вантажопідйомність цього комерціалу складає 800 кг. В автосалоні доступні моделі з 1,6 бензиновими та 1,5 л дизельними двигунами.

Наряду з фургоном, в комерційній лінійці представлений Pic-up з відкритим верхом. Renault Logan Pick-up призначений для перевезення негабаритних вантажів, які не можуть поміститися в фургон. Зручний доступ до зони завантаження, вантажопідйомність – 800 кг., посилений задній борт – який витримує до 300 кг. Для пікапу також доступні бензиновий та дизельний двигуни. Ціна стартує від 98 500 грн., що робить пікап одним з фаворитів українського комерційного ринку. 

Третьою новинкою в лінійці Renault став новий Cangoo, який представлений у двох модифікаціях – пасажирська версія і вантажна Kangoo Express . Автомобіль доступний з бензиновим 1,6 -літровим та 1,6 - дизельним двигуном.

І справжній професіонал своєї справи – Renault Master. Ці фургони дуже компактні та дозволяють оптимізувати об’єм вантажу від 8 до 12, 6 кубометрів.

Відмітимо, що кредитна програма Renault Finance, яка в 2009 році стала лідером українського автокредитування – доступна для юридичних та фізичних осіб під 0% на 2 роки.

Виставка триватиме до 11 червня на території гіпермаркету Fozzy. Далі всі моделі комерційних автомобілів можна побачити у офіційного дилера Renault , компанії «Славекс-Авто», що в АВТОГРАДІ на Пухова, 85 Тел.(0362) 69-05-12


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015