У Луцьку відкрився перший автоцентр HONDA

09:28 19.04.2010
У Луцьку відкрився перший автоцентр HONDA

16 квітня в Луцьку відбулося урочисте відкриття нового автоцентру Honda. Офіційним дилером марки Honda у Волинській області стала компанія «Луцьк-Експо».

Урочисту стрічку нововідкритого салону символічно перерізали представник японського автомобільного гіганту, директор комерційного департаменту ТОВ «Хонда Україна» Такахіро Уеда разом із директором компанії«Луцьк-Експо» Вікторією Коржиньовською.

Під час прес-конференції імпортери поділилися планами щодо продажів автомобілів в Луцьку:

Директор компанії «Луцьк-Експо», Вікторія Коржиньовська нагадала присутнім про філософію Honda: « П'ять літер, що складають слово HONDA, мають властивість викликати широкий спектр емоцій, які базуються на принципах "Поваги до індивідуальності" та "Трьох задоволень - задоволення від покупки, задоволення від продажу та задоволення від створення". Сутність HONDA виражає глобальне гасло бренду: "Розділити наші мрії з іншими та зробити їх дійсністю". Саме за таким принципом ми плануємо працювати у новому салоні.

У салоні на близько 200 квадратних метрах продавці виставлять найпопулярніші моделі Honda - Pilot, Accord,CR-V, Civic (хетчбек і седан). Окрім того є можливість привезти автомобіль під замовлення.

Поки що експозиція автосалону пропонує покупцям сучасний позашляховик Pilot, вартістю 340 тисяч гривень. Перші відвідувачі змогли посидіти за кермом авто, покопирсатися в двигуні та приміритися до його шикарного інтер’єру.

Окрім того, клієнт не лише візуально може перевірити міцність та надійність автомобіля, але і оцінити його їздові якості на дорозі. Невдовзі тут з’являться автомобілі для проведення тест-драйву.

Працівники автосалону запевняють, що за бажанням покупця зможуть продати машину його мрії із будь-якою комплектацією.

Отож, завітайте у новий автоцентр Honda:

м. Луцьк, вул. Дубнівська, 15

тел. (0332) 28-44-40

www.honda-lutsk.com

 


Источник: InfoCar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015